Sådan Treat rådnet træ

August 27

Sådan Treat rådnet træ

Træ rot er et problem, som alle hjem ejer. Selv nye boliger lider ofte rot skader inden for et par år, hvis det træ, der anvendes i byggeriet begyndte i fugtige omgivelser. Rot opstår fordi fugt har bundfældet sig ind i skoven, som Blødgør papirmasse. Våd klimaer, hvor nedbøren niveauer er høje, forårsage dette problem. Entreprenører erstatte primært frem for at reparere beskadigede træ. Denne metode er ofte meget dyre. I stedet, prøve et par teknikker og materialer, handy husejere bruger til at behandle træ rot, snarere end at betale en entreprenør top dollar til at erstatte det beskadigede materiale.

Instruktioner

•Tag træet rådne skader. Brug en metal spartel til at skrabe ud af det beskadigede træ, som ofte enten tørt og sprødt eller blødt og svampet.

•Tør ud det beskadigede område. Vente, indtil regntiden er slut, eller der er en uge med tørt vejr før du fjerner vand-beskadiget træ. For meget fugt i luften holder træet mod udtørring. Brug en mindre hjem varmelegeme tørre store pletter af træ rådner. Et stort område anses ethvert område mere end 12 x 12 inches. Bruge en føntørrer for mindre områder af skader.

•Sand det beskadigede område med 220 sandkorn sandpapir. Hvis nogen bløde pletter er stadig til stede, enten sand eller skrabe området igen. Brug en støvsuger til at fjerne eventuelle rester rester fra skrabning eller slibning. Dette trin er meget vigtigt. Enhver løs rester af træet vil skabe en barriere mellem epoxy fyldstof og træ, hvilket resulterer i et dårligt bond.

•Mix epoxy fyldstof. Epoxy fyldstoffer består af to dele, en resin og en hærder. Harpiksen hærder kun hvis de to dele er helt blandet sammen. Epoxy harpiks fyldstoffer har en 15 - 20 minutters gel tid. Gel tid henviser til hvor lang tid en harpiks har før det begynder at hærde.

•Applicer epoxy fyldstof til det beskadigede område med en metal spartel. Oprette tre lag af fyldstof. Det første lag fylder i størstedelen af det beskadigede område og forsegler træ. Det andet lag udfylder eventuelle huller eller dips. Det tredje lag fyld i enhver overflade ufuldkommenheder. Efter hvert lag tørrer, let sand af fyldstof overflade med 220 sandkorn sandpapir. Efter det sidste lag af fyldstof er anvendt, sand så fyldstof er niveau med den omgivende træ.

Tips & advarsler

  • Gennemtrængende harpiks skabe en vandtæt forsegling. Denne type behandling udfylde ikke nogen kratere lavet af forrådnelse, men det vil løse problemet med et minimum af arbejde.
  • Hvis du bruger et varmeapparat, aldrig placerer det tættere end tre fod fra det beskadigede område og monitor tiden varmer hele for at undgå brand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com