Hvordan til at plante gyldne tønde kaktus

August 28

Hvordan til at plante gyldne tønde kaktus

Gyldne tønde kaktus (Echinocactus grusonii) er en store udstillingsvindue kaktus i ørkenen-tema haver. Denne langsomt voksende cactus når til sidst 4 fod høje og 2 fødder bred i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9-11. Bleg grøn kaktus producerer vertikale rækker med 3-tommer lange guld pigge. Om sommeren kan vises små gule blomster i en cirkel på toppen af kaktus. Plant den gyldne tønde kaktus i grupper af tre eller flere til at tilføje større drama til din lav-vand landskab.

Instruktioner

•Fjern alle snavs, sod og ukrudt fra en plantning område med fuld delvis sol eksponering. Denne kaktus vokser bedst i delvis skygge hvis klimaet er varmt. Forberede plantning området i slutningen af foråret eller forsommeren. Cactus behov et område med hurtig dræning, fordi det ikke kan tåle våd jord.

•Opret en bakke, der består af lige dele sphagnum, pottemuld, sand og små-teksturerede grus. Gøre bakken mindst 12 inches høj og 36 inches tværs. Dette forbedrer dræning omkring cactus rødderne, så det kan tåle regnvejr. Hvis du plantning i et øde naturområde, behøver jorden ikke at være mounded op.

•Dig en lille, bred hul i bakken med en skovl. Lave hul bare dybt nok til at begrave rødder med kaktus kroppen på toppen af jorden.

•Sno gyldne tønde kaktus med tyk skum polstring eller flere lag af håndklæder. Binde materiale omkring cactus løst med et stykke reb. Dette beskytter dine hænder og arme bliver beskadiget af tornene. Fjerne cactus fra dets beholder.

•Sæt root bolden i hul og opfyldning hullet, der dækker rødderne. Tamp ned i jorden med enden af en stang, så rødderne gøre god kontakt med jorden og luft lommer er fjernet. Løsne og fjerne polstring fra omkring kaktus.

•Soak rodzonen med vand at slå sig ned i jorden. Give den gyldne tønde kaktus 1 til 2 kopper vand to gange om ugen, når det ikke regn om natten temperaturer er over 60 grader Fahrenheit. Hvis nat temperaturer er lavere, ikke vand kaktus. Når nye vækst starter, stoppe vanding.

•Dæk kaktus med et lag af ostelærred for omkring en måned. Dette giver skygge for at stoppe solskoldning og reducerer hurtige fugt fordampning fra kaktus.

Tips & advarsler

  • Når plantning gyldne tønde kaktus i et område, hvor det ikke er hårdfør i vinteren, bare forlade kaktus i beholderen og begrave det i haven. Grave beholderen op og tage det ind for vinteren.
  • Ikke plante modne gyldne tønde cactus alene. Det vandindhold, der er gemt i hoveddelen af store kaktus gør dem meget tung. Plantning store kaktus er en opgave for mindst to mennesker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com