Det bedste stof til udendørs Gazebos

August 28

Det bedste stof til udendørs Gazebos

Tilbringe tid sammen med din familie under en havepavillon er én måde at nyde solen uden at få en solskoldning. Det materiale, der anvendes til at dække din havepavillon har en masse at gøre med hvor meget sol og vind er i stand til at påvirke din tid udendørs. Der er mange gazebo dække tekstiler at vælge imellem, så det er vigtigt at finde et holdbart materiale, der vil være i stand til sidst under tunge vejrforhold.

Lærred

Lærredet er tagmateriale, der vil give mange fordele til boligejere med et lysthus på deres ejendom. Dem, der vælger en havepavillon med lærred top vil drage fordel af dens evne til at blokere varme og lys, der kommer fra solen. Lærred baldakiner er designet til at give og strække, så de ikke vil rive under de fleste forhold. Dette materiale er meget tyk og vandafvisende, som tilføjer til sin levetid og holdbarhed.

Vinyl

Køb en havepavillon med vinyl tagdækning vil bringe ekstra komfort til dem, der bruger tid lounging under solen. Dette materiale er vandtæt og er også designet til at blokere for UV-stråler fra solen. Ved hjælp af en vinyl top for din havepavillon vil også gavne dem, der er på udkig efter en lang sigt dækning, der ikke behøver megen vedligeholdelse.

Coolaroo stof

Coolaroo er et populært gazebo stof, der blev udviklet i Australien over 50 år siden. Dette materiale kan bruges til en bred vifte af udendørs applikationer og fungerer som en måde til at effektivt blokere op til 70 procent af solens skadelige UV-stråler. Coolaroo materiale er nemt rengøres ved at skylle det ned med sæbevand. Coolaroo leveres også med en 10 års garanti.

Akryl stof

Akryl stof er et materiale, der anvendes til at dække pavilloner, fordi det kommer med mange farvemuligheder til at matche indretningen af øvrige udendørs møbler. Denne alsidige materialet er vandafvisende og let rengøres ved hjælp af en pensel og vand til at vaske det. Akryl stof er robust nok, at nogle producenter tilbyder en 10-årig garanti med pavilloner dækket med dette materiale.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com