Hvordan at finde ud af hvor kloakledninger er placeret uden for et hjem

August 28

Det tricky ting om VVS er, at du normalt ikke kan se den. Du ved kloak rør er derude et sted, afdrypning spildevand fra dit hjem til kloaksystemet, men du ved ikke præcis hvor de er. Som en boligejer er det vigtigt, at du ved hvordan du finder din kloak rør. Hvis der er et problem med røret, du har brug at vide, hvor at grave for at udsætte det. Også, du også ville ikke ønsker at grave en dam eller pool og ved et uheld banke hul i din kloakledning.

Instruktioner

•Visit din byplanlægning eller egenskab tillader office og få en kopi af VVS-tilladelser, der blev opnået på tidspunktet dit hus blev bygget. Læg mærke til de vedhæftede filer til tilladelsen--der vil være en ru tegning af dit parti, dit hjem og den omtrentlige placering af kloakrøret, der forbinder dit hjem til byens kloaksystem. Købe en kopi af disse dokumenter for et minimalt gebyr på arbejdstilladelse kontor. Gå hjem igen med den ru tegning for at bestemme ca hvor din kloak rør er placeret.

•Hire en VVS-professionel til at hjælpe dig med at bestemme, hvor dine kloakrøret er, hvis du ikke kan finde ud af tegningen fra arbejdstilladelse kontor, eller hvis du ikke var i stand til at få en kopi af godkendelser. Blikkenslageren vil finde kloak cleanout ventil, som er normalt placeret tæt på ydre af huset, i nærheden af et badeværelse. Blikkenslageren vil fjerne ventilen låget og anvendelsesområde kloak ved at køre en fleksibel metal slange ned i kloakrøret. Slangen har en lille lys og kameraet er knyttet til dens spids, og det tager video-optagelser af din kloak rør som går. Når blikkenslageren finish områdeafgrænsning projektet, vil du få en video af hele spændvidden, viser, hvor mange fødder væk anvendelsesområdet er på forskellige punkter i kloakledning. En kloak anvendelsesområde er den dyreste måde at finde din underjordiske kloakrøret, men det er også den bedste måde at være sikker på, præcis hvor din pibe.

•Locate din kloak rør på din egen, hvis du foretrækker. Find kloak rydde-out beliggende uden for dit hjem på jorden, som regel tæt på en indvendig badeværelse. Bruge en rørtang til at fjerne låget af kloak rydde-out. Sæt enden af en VVS slange ind i røret, så langt som du kan. Være meget opmærksom når slangen bøjer eller dråber som det gør sin vej gennem røret, og spore længden af slangen, som du går. Dette vil give dig en meget god idé om hvor kloakrøret på din ejendom er beliggende.

Tips & advarsler

  • Hvis du er nødt til at udsætte kloakledning på din ejendom, begynder at grave i nærheden af ren-out ventil og følge røret som du udsætter det.
  • Check med din elselskabet før du grave for at sørge for der er ingen nedgravede kabler eller nytte bokse på din ejendom, som du kunne skade, mens du forsøger at finde din kloakledning.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com