Hvordan man kan blokere gratis numre

August 29

Boligejere i USA kan blokere virksomheder fra at kontakte dem ved at anmode om at blive sat på listen over nationale gør-ikke-opkald. Den føderale regering fastholder denne liste og forbyder virksomheder at kalde disse numre. Selv efter at være placeret på listen gør-ikke-opkald, kan en boligejer stadig modtage opkald fra gæld samlere. Du kan stoppe disse opkald.

Instruktioner

GØR-IKKE-OPKALDSLISTE

•Ansigt til donotcall.gov.

•Klik på knappen "Registrer et telefonnummer".

•Indtast din område kode i den første kolonne, og dine syv-cifret telefonnummer i anden kolonne. Indtast op til tre telefonnumre på et tidspunkt. Du kan indtaste nummeret enten med eller uden bindestreger.

•Indtast din e-mail-adresse to gange på linjerne nedenfor hvor du indtastede telefonnumre. Regeringen har brug for e-mail adressen for at bekræfte din anmodning. Du skal have en e-mail-adresse til at tilmelde sig listen gør-ikke-opkald.

•Se for mailbekræftelsen og klik på linket i e-mailen til at fuldføre registrering af telefonnumre. Hvis du ikke modtager bekræftelse inden for et par timer, tjekke din spam-filter eller junk mail mappe. Din registrering vil ikke udløbe. De telefonnumre, du indsendt vil forblive på listen, indtil du anmode om deres fjernelse.

•Fuld en klage på donotcall.gov hvis opfordringerne fortsat til mere end en måned efter du registreret antallet. Virksomheder har en afdragsfri periode på en måned til at skrubbe deres liste over nogen nye numre på listen gør-ikke-opkald.

GÆLD SAMLERE

•Look nummer ringer til dig for at bekræfte, at det er en gæld collector op. Mange tjenester er tilgængelige til at gøre dette.

Besvar deres næste opkald til dig og bede om en "skriftlig samlinger, der sendes via US Mail." De skal sende dig denne meddelelse inden for fem arbejdsdage. Hvis de kalder du igen, kan du sagsøge dem i føderal domstol for op til $1.000 i lovpligtige erstatning plus advokatomkostninger for overtrædelse af den føderale gæld samling Practices Act (FDCPA). Hvis de send du meddelelsen i mailen, har de lov til at begynde at kontakte dig via telefon igen efter 30 dage. Men det kan forebygges ved at følge de næste trin.

•Skriv et brev til den adresse, du finder på brevet de sendt dig. Ikke sende det til nogen postboks nævnt. Der skal være en adresse eller andet sted i deres korrespondance. Nogle gange begrave de det i det brev med småt. I brevet, anmode om bevis for deres identitet (da de beder dig om at sende dem penge), bevis for deres juridiske evne til at indsamle gæld i din stat (ikke deres), mængden af gæld, hvor de erhvervede gæld (hvis de ikke er den oprindelige långiver), navn og adresse for den oprindelige kreditgiver. Erklære, at de er ikke til at kontakte dig undtagen via US mail. Dette vil stoppe opkald. Deres ringer du igen giver dig mulighed at sagsøge dem i føderal domstol for op til $1.000 (igen) på grund af overtrædelse af FDCPA.

•Deliver brevet på posthuset, hvor du vil anmode om at blive sendt "via certificeret mail med en returvaremodtagelse." Holde alle tilgange.

•Hire en advokat hvis telefonopkald fortsætter, eller hvis gæld collector fortsætter inkasso via mail uden at efterkomme anmodninger i brevet. Advokaten vil hjælpe dig med at genoprette lovpligtige skader og advokathonorarer i føderal domstol for deres at overtræde FDCPA.

Tips & advarsler

  • Du kan slette dit telefonnummer fra listen gør-ikke-opkald ved at kalde 888-382-1222 fra det telefonnummer du vil fjernes fra listen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com