Vand Dispenser rengøring

August 29

Vand Dispenser rengøring

Uanset om det er i dit hjem køkken eller dit kontor, giver en vandkøler nem adgang til et koldt glas vand. Sammen med denne rettighed, men kommer behovet for lejlighedsvis rense ud af enheden. Processen, hvis forholdsvis enkel, og kan normalt gøres omkring en time.

Forberedelse

Ren vandkøleren, når vandkande eller flasken er tom, da dette vil undgå enhver form for affald. Afmonterer vandkøling enhed fra stikkontakten. Fjern den tomme flaske/kande, der sidder på toppen af køleren. Bland 1 tbsp. af blegemiddel til 1 gallon af varmt vand.

Ren

Hæld blegemiddelopløsning i vandkøleren gennem beholderen hvor vandet strømmer til dispenseren. Brug en ren svamp til at udslette den synlige indre dele af vand-dispenser. Åbn vandhanen og lad strand og vand løsningen til at dræne tilbage i spanden. Fjerne spildbakkens/bakke og krat det med blegemiddel og vand løsning. Skyl grundigt i varmt vand fra hanen.

Skyl

Hæld 1 gallon af rene, varmt vand fra hanen i den reservoir og åben hanen, så alt vandet løbe ud igen. Gentag denne proces yderligere to gange, ved hjælp af koldt vand fra hanen i stedet for varmt vand.Grundigt tørre ned alle de ydre mekanismer, herunder tryk eller haner, med afrids alkohol og en vatpind. Køre en alkohol-serviet over ydersiden af den nye kande vand før at sætte den på plads på vand dispenser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com