General træ værktøjer

August 29

General træ værktøjer

Træ er en af de mest almindelige byggematerialer. Det giver mening at have et par værktøjer designet til at arbejde specifikt med træ. Det er endnu mere vigtigt at forstå, hvordan at bruge disse værktøjer, som mange kan være farligt hvis fejlhåndtering.

Claw Hammer

En claw hammer er sandsynligvis det mest grundlæggende og fælles værktøj i amerikanske husholdninger. Mens der er elektriske modeller, er den manuelle model stadig den mest almindelige sort. En håndværker kan bruge det til at hammer to stykker træ sammen med negle eller lirke et søm ud af en væg eller et stykke træ.

Hånd sav

Hånd saven er en anden ikoniske tømrerarbejde værktøj, men i den moderne æra disse Save er tilgængelige med motorer, således at en person kan skære noget uden at bære armen. De elektriske modeller kræver meget mere forsigtig, da en ud-af-kontrol værktøj kan gøre nogle alvorlige kropslige skader. Med enten model, tage råd "foranstaltning to gange, klip en gang" alvorligt.

Trælim

Træ limen er formuleret med træ i tankerne. Det tørrer hurtigt og de fleste mærker er ikke-giftige. Træ lim kan bruges alene eller i kombination med søm eller skruer til at styrke en fælles. Håndværkere kan slibe og male den lim, som betyder at træ lim kan blive næsten usynlige på et projekt. Det er også fortsat ved stuetemperatur, da det hærder, mens mange epoxy kan blive varme og potentielt misfarve træet.

Boremaskiner

Mens hånd-krank øvelser er stadig tilgængelige, er drevet øvelser langt mere udbredt. Elektriske boremaskiner har udskiftelige drill hoveder, og generelt selv grundlæggende øvelser kommer med masser af borehoveder. Elektriske boremaskiner også en tendens til at komme med skruetrækker hoveder, dreje boret ind i en powered skruetrækker. De kommer i både med ledning og trådløse sorter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com