Hvordan du køber palmer

August 30

Hvordan du køber palmer

Palmer tilføje en frodig, tropisk stemning til ethvert landskab. De er især populære i baggårde med pools, eller i områder som Californien og Arizona, selv om de kan findes så langt nord som dele af Oregon og endda Washington state. Før du køber din palm tree, men sørg for at tage lidt tid at finde ud af præcis typen af palme, der vil passe din type af klima.

Instruktioner

Hvordan du køber palmer

•Visit din lokale planteskole. Dette vil give dig en idé om, hvilke arter af palmer er tilgængelige i dit område, samt prisklasser. Spørg om leveringspriser så godt.

•Consider hvor stor du ønsker dit træ. Mange palmetræer vokser meget høje. Vær sikker på at finde ud af præcis hvor høj din træ vil få før du køber den. Mange husejere stick med dværg palms, såsom den populære dværg Palmetto.

•Think om din klima. Mens palmer er populære i Californien, vil mange ikke trives i nogle af de nordlige områder hvor frost er fælles. Hvis du bor i et område, der ser frost, skal du vælge en art, som er hårdføre, såsom Rhapidophyllum hystrix eller nål Palm.

•Look på din landskab. Får din palm tree nok sol og skygge? Vil du være i stand til at vande det? Købe et træ, der opfylder behovene i din landskab. Hvis du har meget lidt skygge og tørke betingelser, skal du vælge et palmetræ, der trives i varmt, tørt vejr.

•Decide hvordan du kommer til transport og plante træet, før du køber din håndflade. Tommelfingerregel, når de køber træerne er at købe den største du har råd til. Sådan en palme vil være meget tunge og vil sandsynligvis tage to eller tre personer til at flytte og plante det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com