Hvorfor vil ikke min Gardenia Bush blomstre?

August 31

Hvorfor vil ikke min Gardenia Bush blomstre?

Gardenia er elsket af det sydlige gartnere voksagtig hvide blomster og eksotisk duft. Men denne plante er meget kræsen. Din gardenia bush vil ikke blomstre korrekt, hvis visse betingelser er opfyldt.

Klima

Gardenia er en Polypodiales, stedsegrøn busk, der vokser i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 8-10. Denne plante trives i høj luftfugtighed og foretrækker mild dagtimerne temperaturer mellem 68-74 grader F. For knopper til at danne ordentligt, kræver gardenia cool aften temperaturer mellem 40 til 60 grader.

Dyrkning

Gardenia foretrækker fuld sol til halvskygge og kræver mindst 4 timer af sollys dagligt for at blomstre. Den trives i fugtig, veldrænet, sure jord. Befrugte din gardenia fra marts til August med en sur gødning. Clemson University samarbejde udvidelse advarer, at gødskning i efteråret producerer tidlige vækst, der kan blive beskadiget af kolde vintertemperaturer.

Bud Drop

Bud drop, en tilstand, hvor blomsterknopper falde ned inden åbning, er et fælles problem med gardenias. Bud drop er forårsaget af en række spørgsmål, herunder utilstrækkelig lys, lav luftfugtighed, insektangreb og overwatering. Ekstreme temperaturforandringer — enten for højt eller for lavt – også forårsage knopper til at falde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com