Sådan pletten akryl beton

August 31

Mens beton er et ekstremt holdbart, alsidig og økonomisk byggemateriale, hvis venstre ubehandlet det kan utiltrækkende. Heldigvis er der en bred vifte af akryl konkrete pletter, der kan tilføje farve og liv til dit beton. Ved at følge et par enkle trin, kan du forvandle almindeligt grå beton til en smuk og farverig overflade.

Instruktioner

•Rengør din beton ved hjælp af et konkret rengøring produkt. Dette vil fjerne snavs og snavs, der kan forhindre akryl konkrete pletten pyntelisterne korrekt de konkrete overflade. Når betonen er ren, tjekke profilen. Beton til farves skal være rå og absorberende. Det bør have en tekstur svarende til 120 sandkorn sandpapir, og det bør let lægges i blød i vand. Hvis betonen er for glat, skal det være ætset.

•Æts glat beton. Bruge et konkret ætsning løsning for at åbne op for porerne i betonen. På våd beton, anvende ætsning løsning. Forlade ætsning løsning på betonen for 30 til 45 minutter. I løbet af denne tid ønsker du at holde den ætsning løsning våd. Hvis det begynder at tørre ud, tåge det med vand.

Når du har ætset betonen og opnåede den rigtige overflade profil, skyl ætsning løsning af med vand.

•Brug beton renere at neutralisere ætsning løsning og fjern eventuelle konkrete pulver, der kan have været genereres ved ætsning. Skyl beton grundigt med vand og lad den konkrete tørre i mindst 24 timer før farvning.

•Applicer konkrete pletten til din ren, tør beton med en pumpe-oppe sprøjte. Justere dysen, så det skaber en lang spraymønster. Start i det ene hjørne og arbejd dig. Når du spray, bruge en cirkulær, fejende bevægelse. Dette vil give det færdige produkt et naturligt look. Arbejde forholdsvis hurtigt, anvende lige nok pletten, så betonen begynder at befugte op, derefter flytte langs.

Gennemsigtig akryl konkrete pletten går ned mælkeagtig klar; du vil ikke se farven emerge indtil produktet begynder at tørre.

•Seal beton med en klar gloss eller satin sealer, hvis det ønskes. Lad pletten tørre i 24 timer, før du anvender en sealer. Sealer vil give ekstra beskyttelse og kan også forbedre den færdige farve.

Tips & advarsler

  • Sealer kan anvendes med en pensel, sprøjte eller rulle. Pletten bør kun anvendes med en sprøjte, ellers er du sandsynligvis se lap linjer i finish.
  • Der er en række faux finish teknikker du kan ansætte når farvning konkrete. Flere farver kan bruges til at øge dybde og farve mætning. Derudover kan du bruge stencils, natursvampe eller klude til at skabe unikke og interessante mønstre.
  • Farvede og forseglet beton kan blive glat. Der er tilsætningsstoffer kan du tilføje for at øge tekstur og greb. Sørg for noget du tilføje er kompatibelt med de produkter, du bruger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com