Hvad kan jeg gøre for Oozing Sap på den trætrapper på min veranda?

August 31

Hvad kan jeg gøre for Oozing Sap på den trætrapper på min veranda?

Uanset om dit træ veranda trin er helt nye eller bare et par år gammel, der er en chance for kan de sive sap. Dette er særligt tydeligt i meget blond træ, men det er synlig selv i mørkere træ, der allerede er blevet færdig. Mens oser sap er ikke et strukturelt problem, og det vil ikke påvirke integriteten af dine skridt, kan du finde det grimme eller uattraktive. Denne problemstilling er det første skridt mod løsningen af det.

Årsag

Oozing sap opstår, når der er stadig flydende sap i træet. Dette er udbredt selv i træ, der er blevet varme behandlet eller trykket, og det vil ikke stoppe indtil sap i træet har været helt krystalliseret, hvilket er en proces, der kan tage flere år efter, at træet er blevet installeret. Knaster i træet repræsenterer temmelig stærke koncentrationer af sap, og de er de mest tilbøjelige til blødning.

Rengøring

Hvis du har bemærket sap oser ud af dine trætrapper, er den nemmeste måde at slippe af med det gennem rengøring. Mens dette er ikke permanent, og sap vil fortsætte med at sive gennem overfladen af træet, som tiden går, er det den billigste måde at fortsætte. Bruge en lille mængde af terpentin og en grov nylon krat til at tørre væk sap pletter på dine dæk.

Varmebehandling

Varme hjælper krystallisere sap i træ, og kan du hjælpe denne proces langs. Efter rengøring varme sap med terpentin, det berørte træ ved hjælp af en varm luftpistol i flere minutter. Rydde op enhver sap, der svulmer gennem skoven med terpentin. Gentag denne proces flere gange, og derefter forsegle området med en vand-repellenter fugemasse.

Fjernelse

Hvis du opdager, at du ikke har tålmodighed til at rutinemæssigt rense stedet eller til at varme boards du forkæle dig selv, kan du fjerne den berørte bestyrelsen helt og erstatte det med et andet bord. Hvis der er kun én bord, der er blødning sap, er dette en enkel og klar løsning på dit problem. Mindre drastisk, kan du også prøve at slibe den del, der er blødning sap væk. Dette virker kun, hvis den ramte plet er forholdsvis lavvandet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com