Hvordan at rengøre en blonde dug

August 31

Hvordan at rengøre en blonde dug

Blonder duge gøre en smuk tilføjelse til enhver borddækning, men over tid de kan blive misfarvet og muligvis lys rengøring for at gendanne deres udseende. Blonder duge er normalt fine, så rengøring dem i en vaskemaskine ikke er anbefalet. Dette gælder især, hvis du er usikker på en alder af dugen og er bekymrede over de mulige virkninger af maskine vask. Der er dog en meget enkel måde at rense blonder duge i hånden.

Instruktioner

•Fyld bunden af et badekar med varmt destilleret vand til et niveau, som vil dække din dug, når det placeres fladt inde. Tilføj nondetergent renere, såsom Orvus WA pasta, og brug ifølge producentens anvisninger på pakken.

•Sæt din blonder dugen fladt på en bomuld bedsheet, der er lidt større end dugen. Sænke disse to lag i vandet, indtil bedsheet er fladt på bunden af badekarret.

•Tryk på en naturlig svamp på overfladen af blonder dugen til at sikre, at det er fuldt mættet med vand og renere. Arbejde på tværs af hele længden af dugen med et lys, at trykke på bevægelse, indtil hele dugen er blevet renset. Det kan være nødvendigt at flytte bedsheet Hvis dugen er for store til at passe ind i vand på én gang.

•Lift bedsheet ud af vandet i kanterne. Samle kanter sammen for at danne en slynge for at hjælpe med at løfte dugen ud af karret. Lad så meget vand som muligt at dræne væk mens du holder ark og dug over badekarret.

•Lay kombinationen af ark og dugen ud på en flad overflade med dug på toppen. Forsigtigt sprede blonder dugen så der er ingen rynker og dugen bevarer sin oprindelige form. Lægge rene håndklæder over toppen af dugen og forsigtigt DUP håndklæder til at absorbere fugt. Dette kan gentages, indtil størstedelen af vandet er fjernet fra dugen. Fjern håndklæderne.

•Tillad blonder dugen til tørre helt, før løfte det op og gemme det i sin sædvanlige plads. Dette kan tage alt fra et par timer til et par dage, afhængigt af størrelsen af dugen.

Tips & advarsler

  • Mineralvand kan bruges i stedet for destilleret vand i vaskeprocessen.
  • Blonder kan opbevares indpakket i ubleget musselin eller syrefrit silkepapir at holde det på sit bedste.
  • Blonder er på sit mest delikate når det er vådt, så det kan blive deform under vask og tørring. Ved hjælp af en bomuld bedsheet sikrer figuren kan opbevares så vidt muligt under vask, mens du bruger dine hænder til at justere formen under tørringen vil minimere misshaping.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com