Sådan transplantation vinstokke i Zone 5

April 4

USDA plante hårdførhed Zone 5 plantning regionen omfatter dele af Iowa, Illinois, Missouri og Pennsylvania. Omplantning vinstokke i denne region bør ske i slutningen af foråret, mellem marts og April. Dette er efter truslen om frost har bestået og jorden er ikke længere frosset. Selvom du kan forsøge at transplantation enhver størrelse grapevine, opstår de bedste resultater når vin er unge. Ældre vinstokke har dybe rødder, som er næsten umulige at grave op uden at beskadige dem.

Instruktioner

•Irrigate den nye plantning site for tre straight dage med mindst 2 til 3 inches af vand dagligt. Springe vanding hvis der er en passende mængde nedbør i løbet af denne periode.

•Sæt en skovl i jorden mindst 2 fødder fra bunden af anlægget grapevine. Læne sig tilbage på skovl til at løsne jorden. Fortsætte grave rundt i bunden af anlægget med skovl, indtil der foreligger en cirkel.

•Dig et hul på den nye placering, der har tør jord, fuld sol og er i nærheden af et hegn eller mur for at yde støtte til grapevine som det vokser. Lave hul mellem 12 og 14 inches dyb og bred nok til at rumme rødderne.

•Sæt rødderne af grapevine ind i hullet, og sørg for, at planten sidder på samme niveau, det var tidligere. Sprede og udrede rødderne. Fyld hullet med snavs, og sørg for at udelukke enhver sten eller hårde klumper af ler. Tryk ned på jorden rundt i bunden af anlægget grapevine at pakke det ned.

•Soak grapevine dagligt med vand de første to til tre dage for at forhindre chok i omplantning. Overrisle vin derefter en gang om ugen med ca 1 inch i vand. Fortsætte denne indtil vin begynder at producere frugt igen.

Tips & advarsler

  • Transplanterede vinstokke vil undertiden ikke producere druer samme år de er transplanteret.
  • Højen jord op over vinstokken indtil det er ikke længere synlig, hvis du er transplantere en meget lille vin eller opskæring. Vent, indtil grøn vækst vises øverst i jorden før du fjerner højen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com