Eco-Friendly loppe & kryds vandafvisende

September 1

Bare fordi du ønsker at være miljøvenlige betyder ikke, du ønsker at være venlig med alt omkring dig. Hvis du vil holde lopper og flåter væk fra din familie, kan du oprette miljøvenligt afskrækningsmidler.

Familie

For din familie, oprette en øko-venlig loppe og krydse frastødende ved at kombinere et par dråber af pennyroyal, citron og palmarosa æteriske olie med en sprayflaske med vand. Du kan spray blandingen på tøj og nøgne hud til at frastøde insekter. Citronolie vil gøre din hud mere følsom over for solen, så vær omhyggelig med at undgå at tilbringe tid i direkte sollys.

Kæledyr

For din hund, gøre en urte loppe - og kryds-frastødende krave ved at placere et par dråber citron og pennyroyal olie på et stof krave. Katte kan gøres syge af citrus olier, så bruge kun pennyroyal og palmarosa olier til deres kraver. Opdater kraven, med nyt olie hver uge eller så at holde den potente.

Overvejelser

Pennyroyal planter kan fremkalde aborter hos mennesker og dyr, så brug ikke pennyroyal olie omkring nogen medlem af din husstand, der er gravid. Når sprøjtning ned tøj, koncentrere åbninger af bukser og ærmer, hvor flåter og lopper oftest få adgang til programmet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com