Sådan fjerner banan træ pletter fra tøj

April 5

Bananer har mørke grønne blade og fibrøst stængler eller kufferter, der kan pletten tøj, hvis de gnide hårdt mod tøj. Bananer indeholder klorofyl og andre naturligt pigmenteret forbindelser, der kan let pletten. Pletter fra en banan træ betragtes en græs pletten. Når du har oprettet hvilket materiale har været farvet og hvor pletten kom fra, bliver du bedst rustet til at fjerne pletten.

Instruktioner

•Indstil hvilken type materiale er plettet fra banan træ. De fleste materialer er markeret på et tag af halsen eller talje. Materialer som silke skal være fagligt rengøres. Hvis en delikat materiale som silke har været farvet af en banan træ, tage denne artikel til renseriet hurtigst muligt for at opnå bedre resultater.

Naturlige fibre som uld eller bomuld kan behandles i hjemmet med butikken købte rengøringsmidler.

•Treat pletten med en plet forbehandling gel eller flydende. Forsigtigt gnide i pletten forbehandling og lad sidde natten over for bedre resultater. Hvis du er bekymret for farveægthed af din artikel i tøj, teste en lille plaster på din farvede tøj i en skjult område.

•Rinse forbehandling pletten af beklædningsgenstandens; undgå at gnide i pletter for hårdt. Pletten kan være helt fjernet på dette tidspunkt og så du kan vaske denne stykke tøj. Hvis pletten er fortsat, skal du tage andre skridt til at fjerne pletten.

•Brug et rengøringsmiddel, der har særlige enzymer der fjerner græs pletter. Virksomheder som tidevandet gør et rengøringsmiddel, der fjerner græs pletter ved hjælp af specielt formuleret enzymer. Du kan lade den vaskemiddel sættetid i 15 minutter inden du sætter artiklen i vaskemaskinen. Gentag denne vask metode igen, hvis pletten er stadig.

•Soak din banan farves artikel af tøj i blegemiddel, hvis det er markeret som blegemiddel tolerant på etiketten pleje. De fleste blegemiddel mærker anbefale én del blegemiddel til tre dele vand for en blegemiddel blød. Tilføj denne blanding til en spand og suge tøj natten over.

Vask tøjet i vaskemaskinen og gentages, hvis pletten er stadig i tøjet.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i tvivl om hvilken metode vil være ufarlig for din artikel i tøj, tag dit stykke tøj til en professionel renere for ekspertrådgivning.
  • Hvis blegemiddel stænk i dit øje, skyl straks med koldt vand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com