Hjemmelavet træ Stump Removal

September 1

Hjemmelavet træ Stump Removal

At fjerne en træstub er vanskelig på grund af rødderne og behovet for at holde omgivelserne minimalt forstyrret. Jobbet er lettere hvis du nærmer dig det med de rigtige værktøjer, timing og et kendskab til plante og nødvendige kemikalier.

Værktøjer

Evaluere stumpen vil hjælpe dig med at vælge de rigtige afsked værktøj. For eksempel, kan en lille stump sandsynligvis være gravet ud i hånden med en spade, skovl og landskabspleje bar. Hvis stumpen smuldrer allerede på grund af nedbrydning, kan forsøger at trække det med kæder være ineffektive fordi du vil bare trække stykker ud i stedet for at få alt. Du kan ikke bruge en vinkelsliber, hvis træet er en invasiv art og stadig har nogle spirer. Hvis du har medicinske spørgsmål som en dårlig ryg, er det meget bedre at bruge en maskine, end det er at fjerne stumpen manuelt. Uanset hvilket værktøj du bruger, Sørg for, at vingerne er skarpe nok til at male eller sever effektivt, og altid bære sikkerhedsudstyr gerne beskyttelsesbriller og havearbejde handsker.

Timing

Fall (før jorden fryser) er sandsynligvis den bedste tid for stump removal. I løbet af denne tid indtaster eventuelle rester af stumpen, der stadig er i live vækstdvale, så du vil være i stand til at angribe stumpen, længe før det har en chance for at producere foråret skud. Faldende fjernelse lader resterne nedbrydes naturligt, efter naturlige sæson cyklus og returnere kvælstof til jorden uden at forstyrre din foråret landskabspleje. Hvis du skal fjerne en træstub på andre tidspunkter i løbet af året, forsøge at fjerne det, når jorden er fugtig, som efter en dejlig regn.

Plante og kemisk viden

Kemikalier har forskellige effekter på forskellige plantearter. For eksempel, en kemisk vil nedbrydes en blød, porøse træ meget hurtigere end en hårdt træ, simpelthen fordi en hårdt træ normalt er mere tæt og indeholder mere materiale til at forringe.

Du skal dræbe et levende stump, før du fjerner det for at forhindre resprouting. Kemikalier er tilgængelige for dette, men salt er en let hjem afhjælpe. Landscapers gør dette hele tiden, fordi salt hindrer stumpen evne til at absorbere vand nok. Bore huller i stumpen til at øge mængden af penetration opnåede ved kemiske.

Har jorden omkring stumpen testet før og efter du forsøger et kemikalie. Dette vil give dig en idé om, hvad du skal tilføje til jorden for senere at korrigere jord pH og minimere virkningen af kemikaliet efter stumpen er væk. Derudover giver masser af tid til kemiske arbejde — nedbrydning er en langsom proces.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com