Hvordan man opbygger konkrete Docks

April 5

Hvordan man opbygger konkrete Docks

Ved første, en konkret dock lyde omkring så praktisk som en papir bil--jo, vil hvis du lægger cement til vand, det synke ned til bunden før du har tid til at vende rundt. Men konkrete er meget mere holdbart end træ, og hvis du placere beton omkring et let materiale såsom polystyren, flotation bliver muligt. Ved at forbinde modulære stykker af beton, kan du bygge en dock, der korroderer meget langsommere end dens træ modparter.

Instruktioner

•Purchase konkrete former med polystyren kerner i to forskellige størrelser: de større kvadrater til toppen og bunden af hver float (ikke større end 3 fødder firkantede) og de smallere rektangler, der løber langs siderne. Der er speciale byggeri producenter, der laver disse kerner, og du kan bestille dem til at være forborede for din gennem stænger.

•Køre den din gennem stænger mellem hver sæt af huller og fastgør med en skive og møtrik. Vedhæfte metal beslag på passende hjørner eller sider af dit flåd at sikre stykker til din placering. Bore i beton, bruge lidt konkret for at lave huller til beslag hardware.

•Tilslut din længere træbjælker til flåd. Din bjælker tjene som den generelle ramme af dokken, kører langs alle sider, mens din konkrete flåd er i stykker. Du skal bruge en bjælke på hver vejkryds punkt mellem to konkrete flåd. Du kan bore gennem skoven i beton med cement bit boret til at oprette fastgørelsespunkter.

•Sæt walers til bunden af de konkrete flåd. Walers er også tilgængelige fra speciale konstruktion detailhandlere og vil komme med hardware klar for vedhæftet fil. Brug din boremaskine til at lave huller i cementen og derefter vedhæfte de walers ved hjælp af de medfølgende bolte og møtrikker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com