Sådan Fix en Futon sengeramme

September 1

Sådan Fix en Futon sengeramme. Styrke- og svaghed-madrasser er deres tilpasningsevne. Mange træ futon rammer kan foldes ind i en sofa eller lagt ud flad som en seng. Problemet er, at en futon, der fordobler som en sofa eller seng normalt tilbringer det meste af sin tid i en konfiguration. Hvis du bruger det som en seng for år ad gangen, du sandsynligvis sætter stress på træ lamellerne at de ikke var beregnet til at udholde. Følg disse trin for at finde ud af, hvordan man trimme op sagging rammen.

Instruktioner

•Figure ud af omfanget af skaderne. Hvis din futon frame har træ lameller, Kontroller, hvis nogen af lamellerne har arbejdede løs fra vigtigste bjælker kører op og ned af længden af rammen. Hvis de har, vil de kræve nogle repositionering. Af samme grund, hvis din futon har været følelse saggy sidst, check for at se, om nogen af lamellerne har brudt i halvdel, eller er på nippet til at gøre dette.

•Tag futon helt fra rammen. Dette er den vanskelige del. Futon madrasser er notorisk tung og akavet; så det vil være fristende at afdække blot et hjørne af sengeramme behov for reparation, snarere end trække hele madrassen ud og stash det et sted midlertidigt. Hvis du ikke helt fjerne madrassen, dog vil nogle dele af rammen være bøjet ud af form mens du forsøger at løse andre.

•Gather de nødvendige værktøjer. Hvis nogen nødder eller skruer arbejder løs fra rammen, du skal bruge en skruetrækker eller en hammer til at sætte dem tilbage i (hvis skruerne er slidt væk, kan du nødt til at finde nye). Brudt lameller kan repareres med trælim (Læs vejledningen på røret omhyggeligt). Lameller, der har arbejdet sig løs kan være bundet på plads med liberale anvendelser af gaffatape.

•Skub futon tilbage på. Når du er sikker på, du har lagt på nok gaffatape (eller at træ limen er tørret), skub futon madras tilbage på rammen. Dette er den anden tricky del. Hvis du understrege rammen for meget under forsøget på at udskifte madrassen, kan du forårsage mere skade end eksisterede i første omgang, eller fortryde dine reparationer.

• Hvis alt andet fejler, sove på gulvet. Når de når en vis alder, kan futon rammer blive beskadiget repareres. Medmindre du ønsker at gentage ovenstående trin hver uge for resten af dit liv, overveje demontering rammen helt, smide det ud og sætte din futon madrasser direkte på gulvet. Det vil føles sjovt i starten, men du vil vænne sig til den nye ordning efter et par dage. På den anden side, hvis du ikke ønsker at sove på gulvet, kan du bare købe dig en ny sengeramme.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com