Hvordan til at plante jasmin Minima

September 2

Jasmin Minima, en sort asiatisk Jasmine (Trachelospermum asiaticum), er en woody, vining plante generelt bruges som bunddække. Det kan dyrkes i sol eller skygge, er yderst tørke-tolerante og kan kontrolleres ved slåning, ligesom du ville slå græstørv bunddække. Selv om Minima vil sprede sig til at danne en tyk mat, det er en smule langsom bliver etableret og de fleste gartnere nyde ikke beskedne i denne periode. For at omgå dette, foreslår gartner Calvin R. Finch af Plantanswers.com Køb Minima i one-gallon beholdere, i stedet for lille starter, og plante dem 2 fødder fra hinanden.

Instruktioner

•Dig op på plantning området i en dybde af 12 inches. Ved hjælp af havearbejde gaflen, vende jorden og knuse enhver clods større end din næve.

•Tilføj en 4-tommer lag af kompost til plantning område og, igen ved hjælp af havearbejde gaflen, arbejde det ind i jorden til en dybde af 8 inches. Niveau område med rake.

•Dig et hul i samme dybde og to gange bredden af gryder, hvor Mimina vokser. Fjern Minima planter fra containere og læg rødderne i hullet. Tilbage fylde hullet med jorden og tamp omkring bunden af planten.

•Kapacitet plantning området indtil jorden er våd til en dybde af 4 inches. Hvor ofte du vand vil afhænge af, om din Minima er plantet i solen eller skyggen og lufttemperaturen. For det første år, behandle Minima meget som du ville en græstørv bunddække ved at holde jorden fugtig, men ikke klæg. Efter det første år behøver du ikke at vande planterne på alle, medmindre vejret er usædvanligt varme og tørre.

•Fertilize Minima, med en langsom frigivelse plænen gødning, i April og igen i September.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com