Hvilken Type af kompakt fluorescerende vokse planter?

September 2

Ikke alle fluorescerende lys er oprettet det samme; de har forskellige udgange til lys og farve, der påvirker planternes vækst. Dyrkning af planter med kunstigt lys er kompliceret og videnskabelige, som kræver en særlig opsætning.

Typer

To anbefalede former for lysstofrør, der vil dyrke planter er CFC kompakt fluorescerende og TS lysstofrøret lys.

Regelmæssig lys

Ifølge Wayne Vandre i sin artikel "Fluorescerende lys for planternes vækst" har de fleste almindelige lysstofrør ikke nok lampe watt til at dyrke de fleste planter. En regelmæssig fluorescerende er 10 lampe watt, mens 30-40 lampe watt er nødvendig for god vækst.

Farve

Vandre fortsætter med at sige, at de forskellige farvespektret, som forskellige lys give off kan påvirke planternes vækst samt. Han anfører, at de blå og røde bølgelængder fungerer bedst.

Positionering

Placeringen af pærer bør være meget tæt på planterne, en fod væk hvis det er muligt. Planterne får brug for så meget lys som de kan få fra pærer, så jo tættere det bedre.

Nighttime behov

Mængden af mørke, som en plante får kan påvirke hvordan det vokser og blomstrer. Sørg for at tjekke de specifikke behov i de anlæg, du vil arbejde med.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com