Hvordan man laver din egen opvask flydende

September 2

Gør dit eget hjemmelavede rengøringsmidler til at hjælpe miljøet og spare penge på samme tid. Når du har købt de oprindelige ingredienser, kan du blande talrige partier af rengøringsmidler. Sammen med deres miljømæssige og økonomiske fordele, vil du nyde blid til hænder gavn for rengøringsassistenter lavet derhjemme. Plus, de er så effektiv som store-købte mærker. Nyd den opskrift, der følger, men føler gratis at eksperimentere en smule for at få netop renere du behøver.

Instruktioner

•Measure, citronsaft, hvid eddike og varmt vand fra hanen og blandes grundigt i en stor skål. Omrøres med en fælles træske.

•Measure, bagepulver og salt og hånd-kaste i en lille skål.

•Sprinkle de tørre ingredienser i den flydende blanding. Fortsæt til langsomt at indføre tør blandingen i under omrøring væsker med en træske, indtil alle komponenter er fuldt kombineret. (Du kan mærke en vis mængde af skumdannelse, hvilket er naturligt, når man kombinerer eddike og bagepulver.)

•Tag spray hovedet fra en ren sprayflaske ved at dreje hovedet til venstre. Indsæt tragten i toppen af sprayflaske og hæld i den rengøringsmiddel. Vedhæfte spray hovedet og presse for at teste.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com