Hvor langt tilbage kan jeg trimme en rosenhækken i efteråret?

September 3

Hvor langt tilbage kan jeg trimme en rosenhækken i efteråret?

Steg avlere---både amatører og professionelle---har diskuteret fordelene ved beskæring for så længe roser har været dyrket. Alle beslutninger, beskæring er afhængig af typen af rose, en alder af busk og klima, hvor den vokser. Fall beskæring beslutninger er ikke anderledes. Nogle gartnere har bekymre dig at beskæring for meget i efteråret vil svække planten så meget, at det vil være ude af stand til at modstå vintertemperaturer i kolde vinter områder. Dette er generelt ikke tilfældet.

Når at beskære

Efteråret er en lang sæson, og beskæring beslutninger bør træffes efter hvor du bor. Labor Day er en god tid til at beskære og har fordel af at være en nem at huske dagen. Hvis dit område har en forholdsvis lang vækstsæson, kan beskæring udskydes indtil midten af- eller endda slutningen af September. Veletablerede planter vil ikke tage skade af slutningen af efteråret beskæring.

Hvad at sveske

Beskære ud alle døde eller syge stokke, fjerne dem, der krydser hinanden. Den første falder efter plantning, skære unge roser---undtagen for bjergbestigere og vandrere---tilbage svært, at inden for 3 til 6 inches over jorden. Dette fremmer sund vækst fra bunden af planter og forhindrer roserne bliver "langbenet." Bjergbestigere og vandrere bør overlades alene til de første to eller tre år. Efter dette, bør de beskæres og uddannet til at fremme den tværgående eller horisontale, vækst. Gang-blomstrende og modne reblooming roser bør ryddet og beskæres til figur.

Årsager til beskæring

Fall beskæring skaber en sund rosenhækken ved at fjerne de svageste stokke, tilskynde luftcirkulation, fremme stærke basal vækst og at forebygge vinter skade buske. Fjernelse og bortskaffelse af skrantende Stokke forhindrer spredning af sygdommen. De lange Stokke af unpruned buske kan være tilbøjelige til at blive pisket rundt som vinter vind, potentielt forårsager skade på resten af bush. Fall beskæring også mindsker beskæring gøremål i foråret, havearbejde årets travleste tid.

Værktøjer

Vellykket beskæring kræver skarpe beskærersaks eller neglesaks; Beskæresave; og nogle gange en beskæring så. Ren redskaberne, før du bruger dem, og tørre blade med jævne mellemrum mellem nedskæringer, og når du flytter fra en busk til en anden. Bær tykke handsker og en langærmet skjorte til at minimere ridser. For at afskrække cane Udvisningshamre, male cut enderne af de steg Stokke med en lille mængde af hvide lim efter beskæring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com