Hvilken Type af klima har jeg brug for et Paulownia træ?

September 3

Kejsertræ, en indfødt i Kina, kaldes også princess tree eller kejserinde træ. Det er en hastigt voksende landskab modellen, fejrede sin duftende, lilla, fingerbøl-lignende blomster, som afholdes i lang kegle-formet toppe. Paulownia blomstrer i en vifte af klimatiske forhold, herunder dem med kolde vintre. Det er hårdfør i US Department of Agriculture plantning zoner 5-8, hvilket betyder at træet kan modstå vintertemperaturer så lave som minus 15 til minus 20 grader Fahrenheit. Da Paulownia blomstrer på gammelt træ, kan blomsterknopper blive beskadiget af ekstrem kulde.

Kultur

Træerne blomstre i store dele af det sydlige to tredjedele af USA samt Pacific Northwest. Paulownia kræver fuld sol og veldrænet jord, men vil også overleve i slankere jord. Det kan tåle let skygge, men bør plantes på et sted, hvor det er beskyttet mod kraftig vind. På grund af dens tilpasningsevne og hurtig vækstrate--8 til 10 fod i et enkelt år--er det ofte plantet i regenerering websteder.

Karakteristika

Kejsertræ vokser til en højde på 30 til 40 fod høj, med en spredning af samme størrelse. Th krone er rundet og de medium grønne blade er modsatte og store, normalt 5-10 inches lang. På grund af træets hurtige vækst vane, træ tendens til at være sprødt, hvilket kan medføre tab af filialer i kraftig vind. Enkelte blomster, som cluster i toppe, er rørformede og vanille-duftende.

Overvejelser

Fordi det er smukt i blomst og kan tilpasses til en lang række klimaer og situationer, er Paulownia blevet brugt i parker og indenlandske landskaber og botaniske institutioner som Longwood Gardens i Kennett Square Pennsylvania og Missouri botanisk have. Men træet også selvstændige frø frodigst. En ældre model kan producerer op til 20 millioner frø årligt. Mange steder har Paulownia undsluppet fangenskab og spirede i untended rum som jernbanen måder og levende hegn.

Paulownia fakta

Brugernavn "princess tree" kan have sprunget fra det faktum, at slægten navn, Paulownia, blev skænket til ære for Anna Paulowna, datter af 1800-tallet russiske zar Paul, jeg. Træerne har længe været værdsat i Japan for deres træ, som er sket i en række genstande, herunder koto, en traditionel strengeinstrumenter instrument. Det blev indført til USA i midten af 1800-tallet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com