Myre Killer, der ikke vil skade kæledyr

September 4

Myre Killer, der ikke vil skade kæledyr

Styring af hjemmet skadedyr, når du har kæledyr er en balanceakt. Etiketter af mange godt reklameres pesticider på markedet advare om at holde kæledyr ud af området, når de anvendes. Dette skaber et dilemma for pet ejere. Du har brug for en effektiv pesticid, men du også skal bekymre sig om kæledyr forbruge eller at være i kontakt med giftige kemikalier. Heldigvis, naturlige produkter er tilgængelige, vil ikke skader kæledyr eller børn, hvis de tilfældigvis til at komme ind i disse materialer.

Diatoméjord

Diatoméjord er de forstenede skaller af små havdyr kaldet kiselalger. Disse skaller er udvundet fra aflejringer i jorden og forarbejdes til et fint pulver anvendes som et insekticid. Diatoméjord har skarpe kanter, der skæres i de ydre belægninger af insekter og absorbere fugt. Denne dessication af exoskeleton forårsager insekter til at dø. Diatoméjord skal holdes tørre at forblive effektive, ifølge webstedet lever med Bugs.

Borsyre

Borsyre er lavet af borax, et naturligt forekommende mineral, der er udvundet og forarbejdet til brug. Borsyre fungerer som en mave gift når de indtages af myrer, ifølge BeyondPesticides. Det er langsommere virkende end andre typer af insekticider, men er sikker til brug omkring mennesker og kæledyr når det anvendes som instrueret. Kommercielle ant lokkemad indeholder ofte former for borax blandet med et sødestof at tilskynde myrer til at bringe det tilbage til reden hvor det vil dræbe andre myrer.

Gryn

Selvom det kan synes mærkeligt, kan du bruge almindelige instant gryn som en pet-sikker pesticid, der ikke skader kæledyr. Kogte gryn er helt sikkert for personer eller kæledyr til at spise, men når myrer spise ubehandlede instant gryn, fugt i deres maver gøre gryn hydrat og svulme, som derefter dræber dem.. Disse instant gryn er formuleret til at absorbere fugt hurtigt, og dette giver den dødelige virkning, ifølge Environmental Health & Safety Online. Blanding af gryn med noget vil sød som melasse eller honning tilskynde myrer til at forbruge det hurtigt. Du kan også drys den instant gryn på ant mounds eller omkring indgangssteder til huset.

Kogende vand

En anden enkel, hjemmelavet løsning til at dræbe myrer i en rede på din ejendom er at hælde en stor gryde med kogende vand på dem. Til denne metode skal fungere, skal du følge myrerne tilbage til reden. Tilføje nogle cayenne peber eller citrus olie til vand vil forstærke effekten. Fortsætte hælde det kogende vand på gravhøje dagligt indtil alle myrer er døde. Denne metode vil ikke skade kæledyr på nogen måde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com