Top ti store hunde for hus kæledyr & vagthunde

September 4

Top ti store hunde for hus kæledyr & vagthunde

Folk har brugt hunde som beskyttelse i århundreder. Nogle hunderacer er specielt avlet til at være mere beskyttende af deres ejere og deres territorier end andre. En vagthund behøver ikke kun at være dygtig til at bevogte du skal gøre sikker på det bliver en god pet så godt. Mens forskellige hunderacer er forbundet med specifikke træk, vil den måde du hæve en hund har en masse at gøre med dens temperament.

Schæferhund

Tysk shepherd er en populær race til anvendelse som en vagthund, fordi de er intelligente og loyale. De kan være uddannet til at advare dig, når en fremmed er nær. Disse hunde er også kendt for at være god med børn. Tysk shepherds vejer mellem 75 og 90 kg.

Rottweiler

Rottweilers anvendes ofte som vagthunde, fordi de er meget beskyttende af deres ejere. Disse hunde skal være tæt på deres familiemedlemmer og gøre store indendørs kæledyr. Men de kan være stædig, så har en fast hånd, når du træner. Rottweilers vejer op til 130 lbs.

Doberman Pinscher

Doberman pinscher opretstående ører give denne hund en uvenlig look, som kan hjælpe afværge uønskede besøgende. De er også meget smart, muskuløs og loyale. Dobermans gør stor familie kæledyr og er gode med børn, de kender. Doberman pinscher vejer op til omkring 57 kg.

Bullmastiff

Bullmastiff er en kombination af bulldog og mastiff. Disse hunde er intenst beskyttende af deres familier og forsvare dem mod trusler. De bruger deres store størrelse, som kan være op til 130 lbs. pounds, for at vælte ubudne gæster. Bullmastiff er god indendørs hunde og foretrækker at bo tæt på deres familier.

Kuvasz

Kuvasz er en luftigt hvid hund, der ikke måske ud af at pålægge, men er faktisk ret smart og modig. De er naturligvis mistroisk over for fremmede, hvilket gør dem gode vagthunde. Kuvasz hunde er føjelige med deres familier og er nemme at træne. Disse hunde kan nå op til 110 £.

Rhodesian Ridgeback

Rhodesiske ridgebacks blev oprindeligt avlet til at jage løver i Afrika, så de er modige og er i stand til at spore lugter ganske godt. Rhodesiske ridgebacks er også loyale og kærlig til deres familier. Men, disse hunde kan være besværlig hen til oplære. Rhodesiske ridgebacks er typisk omkring 85 lbs.

Amerikansk Staffordshire Terrier

Amerikansk Staffordshire Terrier ligne pitbulls, men er ikke så aggressiv. De vokser op til omkring 65 lbs.and er muskuløs. Mens denne race ikke er en naturlig vagthund, vil sin loyalitet over for dens ejere få det til at forsvare dem mod trusler. Disse hunde er stor omkring børn og andre kæledyr.

Giant Schnauzer

Giant Schnauzere er meget beskyttende af deres ejere og kan være aggressive mod fremmede. Disse hunde obligation med deres familier til liv og overveje at beskytte dem deres job. Disse territoriale hunde er meget kærlig og loyale over for deres familier. De vejer op til 90 kg.

Bouvier des Flandres

Bouvier des Flandres blev avlet som en brugshund og en vagthund. De er intenst loyal over for deres menneskelige familier og er kendt for deres udholdenhed og beskyttelse evner. Denne race kan veje op til 95 lbs. og er en kærlig og blid følgesvend til familier og børn.

Boxer

Boksere er populære hunde i USA og er anerkendt af deres ansigter. Disse hunde er kendt for deres glade temperamenter og grænseløs energi. Mens de ikke er naturligt aggressive eller onde, de er meget loyale over for deres familier og vil forsvare deres familier mod en troede trussel.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com