Hvordan til at plante frø pakker

September 4

Hvordan til at plante frø pakker

Lille frø pakker indeholder ofte hundredvis af frø klar til at spire og vokse i frodige sunde planter. Bagsiden af pakken typisk indeholder al den information du behøver for plantning og pasning af planter - fra en beskrivelse af anlægget ved modenhed til foretrukne belysning, jord præferencer og befrugtende behov. Det indeholder også oplysninger om frø dybde og frø afstand. Efter fabrikantens anbefalinger øger din voksende succes.

Instruktioner

•Vælg en placering, der svarer bedst til belysning behov for dine planter. Belysning er typisk beskrevet som fuld sol, delvis sol (eller delvis skygge) eller skygge. Fuld sol refererer til et område, der modtager mindst seks timers direkte sollys mellem kl 10 am og 6 pm. delvist solrige områder modtager mindre end 6 timer af sollys om dagen. Fuld skygge henviser til områder, der modtager ingen direkte sollys.

•Forbered jord af tilling til en dybde af 8-10 inches. Fjerne rødder, sten og andre rester fra jord til at oprette løs jord, at rødder kan trænge ind let. Ændre jorden for at opfylde din plante jord krav. Generelt anbefales en tilsætning af 2 til 4 inches af organisk materiale.

•Plant individuelle frø til den anbefalede dybde på frøposen. Plantning frø også grundt kan få dem til at spire hurtigt og visne bort i solen. Plantning dem for dybt kan forhindre skuddene fra at nå overfladen af jorden til at indsamle mad fra solen.

•Dæk frøene med frisk jord og fast jord ned med hænderne. Dette sikrer frø og forhindrer luftlommer. Nogle frø, såsom wildflower frø, kræver ikke dækker. Altid henvise til anbefalinger for din særlige frø.

•Space frø til deres anbefalede afstand. Selv om afstanden kan synes alt for langt fra hinanden, er denne afstand beregnet til at give modne planter den plads de behøver for at vokse. Plantning dem tættere end anbefalet resultater i overbelægning og reduceret blomstrende eller frugtsætning.

•Spray området med sprayanordning på din slange til at fugte øverst 1-2 inches af jord. Holde området fugtige indtil frøplanter vises og viser tegn på kraftig vækst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com