Ahorn træer til Florida

September 5

Ahorn træer til Florida

Florida er hjemsted for adskillige ahorn træsorter. Ahorn træer er værdsat for deres tømmer og prydværdi. Deres sap bruges til at producere ahornsirup, og træerne er almindeligt plantet som skygge træer. De overføres via vingede frø bælg, som spin som propeller, som de falder til jorden. Bladene af ahorn træ er store og grønne, men igen en række forskellige farver i efteråret.

Florida ahorn

Florida ahorn eller Florida sukker ahorn, svarer til den nordlige sukker ahorn, men er bedre egnet til det varme Florida klima. En skygge træ, det vokser op til 60 fod høj og er udbredt i landskab plantning. Florida ahorn tåler fuld sol til halvskygge og de fleste typer af jord. Det er ikke normalt anvendes til træ, men er kendt som en kilde til Ahornsukker.

Rød ahorn

Rød ahorn er hjemmehørende i de fleste områder af Florida undtagen sump område af Florida Everglades. Det er tolerant over for en bred vifte af klima og jordbund, men vokser bedst i fugtig, veldrænet jord. Dens grønne blade vender en strålende røde farve i efteråret. Rød ahorn vokser til en højde på 90 fod. Det er undertiden bruges til dens tømmer, men er oftest plantet som en prydplante skygge træ.

Sølv ahorn

Sølv ahorn vokser i det nordvestlige Florida. Det foretrækker Sure, veldrænet jord, men kan tåle midlertidig oversvømmelse. Det lider af lavt jern, hvis plantet i især basisk jord. Sølv ahorn vokser til 65 fod høj, med en spredning af 50 fødder. Dens Rodsystemet er lavvandet og energisk, forårsager buckling og vuggende hvis plantet i nærheden af fortove eller asfalt. Sølv ahorn træ er det blødeste af alle maples.

Boxelder

Boxelder vokser til mindre end 50 fod høj og giver blødt træ, der er af lav værdi som tømmer. Det er plantet for det meste som en prydplante træ og er nyttig i læhegn. Det vokser i sumpede områder men kan tåle mere tør jordbund. Frø bælg af kvindelige boxelder træer er en favorit fødekilde for boxelder bugs, som lægge æg i barken af boxelder træ og kan blive en neighborhood plage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com