Hvad spiser mos roser?

September 5

Moss roser er hårdføre årlige blomster til fuld sol, der er nogle gange spist af fælles haven skadedyr såsom snegle, snegle, ørentvister, bladlus, mider, whiteflies, thrips og andre små insekter. Skadedyr, der spiser mos roser kan nemt kontrolleres af hyppige lugning og brug af sæbe sprays og slug afskrækningsmidler.

Funktioner

Moss roser er lavtvoksende enårige med farvestrålende kvartal mellemstore blomster og svampet saftige blade der ser lidt ligesom cactus eller jade blade. Også kendt som portulaca, moss roser vil forlade haven sengen og vokser vildt i nogle varmere dele af USA, og er specielt velegnet til varme tørre forhold.

Forebyggelse/løsning

Moss roser kan være generet af små bugs som mider, bladlus, thrips og ørentvister, og er også en god mad til snegle og snegle. Alle disse skadedyr trives i våd, overfyldte betingelser. Plantning moss roser i et tørt, solrigt sted og lugning ofte er normalt nok til at undgå insekt og slug skader.

Behandling af insekt problemer

Moss roser bytte lejlighedsvis falder for lidt sutter bugs som bladlus og thrips. De fleste bugs holdes nemt ud af moss roser ved at sprøjte planterne en gang eller to gange om ugen med almindeligt sæbevand. Lidt opvaskemiddel blandet med varmt vand i en sprayflaske virker godt og vil ikke skade planterne.

Behandling af sneglen og Slug problemer

Snegle og snegle som fugtige, skyggefulde områder, så holder moss roser i den varme sol er den bedste måde at holde disse skadedyr i skak. Overbrusning et tyndt lag af diatoméjord omkring blomsterne vil også afvise snegle. Diatoméjord er en billig sneglen frastødende, der indeholder skarp mikroskopiske skaller fra små havdyr kaldet "kiselalger", der irriterer en snegl bløde kød.

Fun Fact

Portulaca eller moss rose er en sort af Portulak, som blev brugt som en tidlig amerikansk pot urt eller kogte grøntsager men er siden blevet et almindeligt ukrudt. Bugs kan lide at spise mos rose, fordi det er nærende og fordi dens saftige, kaktus-lignende blade indeholder masser af vand, hvilket gør anlægget utrolig tørke-resistent.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com