Sådan Swirl-Finish et gips loft

September 5

En flad hvid overflade er standard for et gips loft, men at gør ikke & rsquo; t betyde det & rsquo; s din eneste mulighed. Et andet valg er at "swirl" loftet, ved hjælp af tekstureret maling, & rsquo; s infunderes med sand eller andre faste stoffer, således at det holder sin form. Dette er en god løsning til lofter at weren & rsquo; t drywalled meget godt og har sømme viser, som den tekstureret maling kan skjule dem. Det & rsquo; s en god ide at øve dit hvirvlende teknik på nogle plader, skrot, før du anvender det til loftet.

Instruktioner

•Tøm rummet af alle møbler. Dække gulvet i presenninger. Put maler & rsquo; s tape på væggene, hvor de mødes i loftet. Tape off enhver loft armaturer eller forhindringer, som du kan & rsquo; t fjerne.

•Dæk hele loftet i primer, skære i kanterne først med en pensel og derefter rulle over hele overfladen med en maling rulle. Lad primeren tørre i 24 timer.

•Åbn og røre din tekstureret maling, trække sandet eller andre legemer op fra bunden af beholderen og blande det godt, så legemer er suspenderet.

•Sæt et tykt lag af tekstureret maling på en del af det loft, der dækker så meget område som du kan nå fra én position, anvende det med en pensel i hjørnerne og en rulle på de åbne spænder.

•Tryk på din beton planteskovl fast mod maling, og drej den langsomt i en fuld cirkel, at få en i nærheden af cirkulære swirl mønster. Flytte murske til området ved siden af den første hvirvel og gøre en anden, lidt overlappende det.

•Gentag for hele loftet, anvende mere maling som nødvendigt og arbejder på tværs af hele overfladen i sektioner. Lad malingen tørre i 24 timer før ompakke rummet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com