Bør du moppe trægulve med varmt vand?

September 5

Trægulve har mange fordele frem for andre typer af gulve. De er holdbare, varig 30 år eller mere, og tilføje skønhed til enhver indretning. I modsætning til tæpper, trægulve modstå snavs oprustning og pletter, og de er varmere end flise. Trægulve er porøse, selv, og kræver nogle særlig omhu for at holde dem ser deres bedste. Behandling af trægulve med samme opmærksomhed ville du give træmøbler og undgå snavs og barske sollys til at holde dem ser deres bedste. Varmt vand kan forårsage mere skade end lunkent vand, men din bedste chance er at undgå vand helt.

Generelle retningslinjer

Kig på et stykke drivtømmer og du får en idé om, hvad vand gør ved træ. Selv om de fleste trægulve har en slidstærk polyurethan finish, kan hyppig eksponering for vand nedbryde finish, efterlader hvide pletter på gulvet, eller muligt rådner eller vridning af træ. Du kan bruge en klud fugtet med varmt vand til at rense pletter, men aldrig hælde vand direkte på gulvet for at rense den.

Generel rengøring

Feje trægulve med en støv moppe eller kost ofte til at fjerne snavs, sand og snavs, der kan ridse overfladen. Brug dyse udlæg i din støvsuger til at fjerne snavs fanget mellem sprækker og omkring baseboards. Fugt en klud med rent vand til tørre op mindre snavsede områder og spild, men vride kluden ud grundigt så vandet tørrer næsten øjeblikkeligt. Det varme vand fra damprensere vil ikke skade trægulve, så længe damp fordamper straks og gulvets finish er intakt. Check fabrikantens anvisninger for at sikre, at damp renere er sikker til brug på træ gulve.

Gulvvask trægulve

Moppe trægulve, kun ikke når de blive så snavsede at røre op rengøring vil være tilstrækkeligt--typisk én gang hver uge eller så--afhængig af aktivitetsniveau af din familie. Våd en moppe i varmt, rindende vand og vride det ud grundigt. Det varme vand løsner snavs og er sikker til brug i meget små mængder. MOP gulvet med den fugtige moppe kun eller spray en lille mængde af en træ gulv renere på gulvet før gulvvask. Køb træ gulv rengøringsmidler på købmandsforretninger eller enhver butik, der sælger trægulve. Disse rengøringsmidler er vandbaseret og indeholder milde conditioning ingredienser, der ikke vil efterlade rester eller striber. Moppe gulvet på dine hænder og knæ flere gange om året med en let fugtig klud og træ gulv renere at dybt rense gulvet. Wrap en kutikula pind eller smør kniv i en ren klud til at fjerne genstridige snavs i revner og sprækker.

Yderligere Tips

Træffe forebyggende foranstaltninger for at holde trægulve på udkig nye. Placere tæpper foran køkkenvask og komfur og entryways. Luk gardiner og persienner i eftermiddag hvis trægulve er nedenunder lyse sollys. Spørg familiemedlemmer til at fjerne deres sko ved døren for at forhindre snavs i hjemmet. Dit hus vil blive renere og trægulve lider mindre ridser. Holde i sindet, at trægulve udvide sig og trække lidt med fugtighed og temperatur variationer. Du vil måske bemærke små huller i trægulve som træ kontrakterne om vinteren. Kører en luftfugter og at holde temperaturen konstant vil minimere problemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com