Sådan får du et penge træ til at spire

September 5

Penge træer (Crassula ovata), også kaldet jade planter og gummi træer, er saftige planter, der blomstrer hvide, stjerneformede blomster, der pryder planter om vinteren. De er almindeligt dyrket i hjemmet og ligner bonsai træer. For at holde penge træer fremspiring og voksende sundt, give dem en lille smule af kærlig pleje. I virkeligheden, hvis du holde dem sunde, vil dine penge træet fortsætte at spire flere grene og vokse indtil den når op til 5 fod høje.

Instruktioner

•Repot ind i en større potte, da planten bliver for stor og begynder at læne sig til den ene side. Repot ret efter det begynder voksende igen i foråret. Brug en høj kvalitet pottemuld, som du kan købe på en planteskole eller Havecenter.

•Indstil penge træ i et solrigt sted som en sydvendt vindueskarm, fra kladder og i et område, der ikke falde til under 45 grader Fahrenheit. Ideelt set bør dagtimerne temperaturer varierer mellem 65 og 75 grader og nat tid temperaturer mellem 50 og 55 grader.

•Fertilize træ tre måneder med en almindelig stueplante gødning og brug beløbet, der anbefales på etiketten. Men efter ompotning, undgå befrugtende i omkring fire måneder.

•Maintain fugtige jordbundsforhold når anlægget det begynder at vokse igen i foråret. Alternativt, når det er gjort vokser, normalt i efteråret, lad jord tørre ud mellem vandingerne. Hvis dine penge træet ikke begynder at vokse igen i forsommeren, begynde at holde jorden fugtig og befrugte hvis der er gået mindst tre måneder efter den sidste befrugtning.

•Tag stiklinger til formering i foråret eller sommeren fra en sund stilk, der voksede det foregående år. Det bør være omkring 3 eller 4 inches lang. Lad det tørre ud for to eller tre dage og indsætte det bare en tomme eller så i fugtig pottemuld. Placere den i solen og holde fugtig. Det bør begynde at vokse og spire i et par uger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com