Hvordan til at trykke på en krølfri skjorte

September 6

I et forsøg på at gøre dit liv lettere og undgå Strygning, kan du vælge at købe nogle rynke gratis skjorter som en del af din garderobe. Hvis du har en laid back livsstil eller arbejde atmosfære du kan være i stand til at trække en af disse skjorter ud af tørretumbleren, sætte det på og være ude af døren. Men hvis du arbejder i flere af et fagligt miljø, kan det være nødvendigt for dig at trykke på din rynke gratis skjorte med et strygejern til at oprette glat overflade og folder dine dresscode kræver.

Instruktioner

Hvordan til at trykke på en krølfri skjorte

•Følg vask og tørring instruktioner til din krølfri skjorte. Du vil sandsynligvis nødt til at køre den på den sarte cyklus. Trække skjorte ud af tørretumbleren, så snart cyklussen er komplet og det er helt tørt. Hvis du ikke vil have tid til at trykke på det straks, hænge skjorte på en bøjle, indtil du er klar til at trykke på den.

•Indstil op strygebrættet og sørg for at dit jern er fyldt med vand til minimumsniveauet. Kig på tag på skjorte til at gennemgå strygning instruktioner. Det vil sandsynligvis foreslå en cool jern eller lav varme. Drej din jern indstilling på lav varme og lad det tid at varme op.

•Spread din skjorte på tværs af strygebrættet. Køre strygejernet op og ned shirt, holde det i ét sted bare længe nok til at fjerne rynker og Efterlad en glat overflade. Fortsæt denne proces for hele skjorten. Være opmærksom på folder, der er nødvendige for at sikre, at du ikke fjerner dem med jern.

•Tryk på ærmerne af din krølfri skjorte. Drapere ærmet på tværs af strygebrættet. Sørg for at folde det, således at det er foldet på krølle. Du kan have til at udjævne den skjorte ærme med hånden, så at du ikke forårsage nogen nye folder eller rynker med jern. Køre jern langs ærmet skjorte, indtil alle rynker glattes. Kør det langs falsen for at styrke krølle. Gentag denne proces med begge skjorteærmer.

•Tryk på kraven på din krølfri skjorte med jern. Udfolde kraven, så det er fladt. Forsigtigt kører jern langs overfladen af kraven til at sikre det er glat.

•Sæt din nede skjorte på bøjlen igen og vende det rundt for at sørge for alle rynker er blevet fjernet. Undertrykke nogen områder, der har brug for en touch op.

Tips & advarsler

  • Forsøge altid at presse din skjorte med den fedeste jern indstilling mulige.
  • Være meget omhyggelig med ikke at lade strygejernet på ét sted alt for længe, eller du vil risikere at brænde din skjorte.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com