Resurfacing betonblok vægge

September 6

Resurfacing betonblok vægge

Hvis konkrete blokke på ydersiden af dit hus eller en gærdet leder lidt værre for slid, du kan dukke op igen på væggen for at give det en mere færdig og frisk udseende. Betonmur reparation og fornyelse af slidlag sker på stort set samme måde som alle andre konkrete reparation eller resurfacing medmindre du har brug for en murske. For de bedste resultater, skal du bruge en konkret resurfacer, der er specielt beregnet til brug på vægge.

Instruktioner

•Fjern alle maling eller fangere fra overfladen af betonen. Bruge en hård børste til krat og skrabe væk nogen løse stykker af beton. Spray overfladen med vand for at fjerne overskydende snavs. Lad det tørre.

•Brug konkrete reparation caulk og en konkret lappe sammensatte at reparere eventuelle revner, huller eller Gruber på overfladen af betonen. Bruge en spartel eller efterbehandling murske til niveau slukke større patch arbejdspladser, så patch er jævn og flugter med resten af betonoverfladen.

•Mix den konkrete resurfacer pr fabrikantens anvisninger. Spray på væggen med lige nok vand til at lægge en dæmper på overfladen. Dette vil hjælpe resurfacer holde sig til væggen.

•Sæt nogle af de konkrete resurfacing blanding på din afsluttende murske. Spredning blandingen på væggen ca 1/8-tommer tyk, bevæger sig fra bunden af væggen op og presser betonen. Gentag processen, indtil du har dækket hele væggen.

• Lad betonen tør og helbrede fuldstændigt pr fabrikantens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Sørg for at det ikke kommer til regn, før du begynder dit projekt. For de bedste resultater, dukke op igen din betonmur på en dag, hvor temperaturen er mellem 70 og 75 grader F og luftfugtigheden er lav.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com