Kan Avocado træer bor i Tennessee?

September 6

Kan Avocado træer bor i Tennessee?

Nem at dyrke fra frø, træet avocado (Persea americana) stammer fra tropiske Mellemamerika, de vestindiske øer og Sydamerika. Det vokser til en moden størrelse 30 til 60 fod høj og 20 til 80 fod bred.

Geografi

Avocado træer har begrænset tolerance over for frost og dø, når temperaturen falder under 25 grader Fahrenheit. Vinteren lave temperaturer i Tennessee falde godt under der årligt, hvor som helst fra minus 10 til 10 grader Fahrenheit.

Overvejelser

Når en ung sætteplante, gør avocado en dejlig eksotiske stueplante til en solrig sydlige eller vestlige vindue. Rotere træet ugentligt, så alle sider får direkte sollys, så planten ikke lean. Du kan vælge for at flytte containeren udendørs om sommeren til at vokse yderligere. På et tidspunkt får træet for store og tunge til at flytte tilbage indendørs over vinteren.

Plantning

Avocado frø i en varm, jord-baserede potning mix i en container og holde jorden jævnt fugtig. Hvis temperatur holdes over 60 F, spirer frø i to til seks måneder og hurtigere hvis temperaturen ligger fortsat over 80 F.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com