Sådan monteres en Gate låsen

September 7

Sådan monteres en Gate låsen

Gate låsene kommer i en bred vifte af stilarter. Uanset om de er sammensat af stål, messing eller bronze, deler gate låsene fælles karakteristika og installationskrav. Gate låsen kits omfatter typisk den bevægelige del af låsen, der er knyttet til porten, og en fangst, der er knyttet til gatepost. De omfatter også installation skruer. Når er installeret korrekt, svinger gaten frit når låsen er åben og er sikkert opdaget når porten lukkes. Dette projekt kan blive afsluttet uden specialværktøj eller avancerede snedkeri færdigheder.

Instruktioner

• Luk porten og blokere det for at forhindre, at porten åbnes mens du installerer gate låsen. Beslutte, hvor højt du vil installere gate låsen. Lås højde skal være bekvemt for gate's brugere. Trække en kontinuerlig vandret blyant linje et par inches lang, der strækker sig et par inches på gatepost og den på gate på dette niveau.

•Anbring den bevægelige del af låsen på gate, tilpasse sin base plade til den linje på porten og kanten af porten. Midlertidigt anbringe bundpladen af låsen til gaten, ved hjælp af gaffatape. Placer fangsten på gatepost, justeret lodret blyant linje og vandret placeret så porten vil låsen når det er lukket. Sikkert tape fangst på plads.

•Fjern den blok, der forhindrer åbning porten. Teste låsen af åbning og lukning af porten, engagerende og ræsten låsen. Justere placeringen af låsen, hvis nødvendigt, så det fungerer gnidningsløst og holder porten sikkert lukket når engageret. Sætte blokken tilbage på plads. Når du er tilfreds med holdninger af låsen komponenter, skal du forsigtigt fjerne tapen mens du holder låget på plads. Passere hver installation skrue hul til at markere indgangen spidsen af en blyant. Gentag for at markere installation skruehuller til fangst på gatepost.

•Drill horisontale pilot huller gennem hver skrue-hul mark i gate og gatepost. Position låsen på gate, tilpasse hullerne til skruer i bundpladen med pilot huller. Passere spidsen af en skrue en skrue hul i bundpladen af låsen, ind i porten. Brug en boremaskine og drivende bit til at vedhæfte låsen til gaten med en skrue i hver skrue hul. Gentag Dukanvedhæfte fangsten sikkert til gatepost. Fjerne blokken fra porten.

Tips & advarsler

  • Borehoved anvendes til boring pilot huller skal være mindre i diameter end den gevind skanken af skruerne bruges til at installere låsen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com