Coping så grundlæggende

September 7

Coping så grundlæggende

Coping Save er en af de mange typer af Save i træbearbejdning. En coping så består af en smal, svært stål klinge afholdt af enderne af en U-formet ramme med en runde håndtag strækker sig fra den ene ende af rammen co-aksialt med kniven. De bruges primært til at gøre buede nedskæringer i tyndere stykker af træ, athough det er muligt at bruge en coping sav til at skære metal eller plast eller tykkere stykker af træ med specialiserede teknikker og vinger.

Grundlæggende opskæringsprocessen

De fleste anvendelser af en coping så indebærer opskæring buede konturer i tynde (mindre end 2 inches tyk) stykker af træ. Det første skridt i at opnå dette er at tegne en skitse af den ønskede form på overfladen af træ som en guide. Derefter, et hul er boret ned gennem skoven tæt på den tegnede linje. Klinge af coping saven er fjernet, passerede gennem hullet, og derefter igen fastgjort til rammen, hvorefter opskæringsprocessen begynder. Den smalle blade af saven tillader det at skære snævre kurver, hvilket gør det en naturlig for lister og trim arbejde.

Tykke eller tynde?

Når skære tynde stykker af træ (mindre end 1/2 tomme eller deromkring) er stykke skal skæres fastspændt på plads til en vandret arbejdsoverflade med squeeze eller C klemmer. Vingen er monteret med tænderne vender tilbage mod håndtaget så saven nedskæringer på op slagtilfælde. Hvornår er ofte (men ikke altid) at arbejde med tyk materiale, den brik, der skæres holdt lodret, vinkelret på arbejde overfladen i træ-klemmer og vingen er monteret med tænderne peger væk fra håndtaget. I denne tilstand skærer saven på ned eller slagtilfælde.

Blade fjernelse/udskiftning

Coping savklinger er fjernet enten at tråd dem gennem et hul i stykket træ, der vil blive skåret eller erstatte vinger, der har knækket eller slidt. Hvis du vil fjerne en klinge, dels Skru håndtaget samtidig forhindre den pinkode, der holder bladet fra drejning; skub derefter det off benene i begge ender af den ramme, som den er monteret. Hvis du vil indsætte en ny klinge, starte ved at holde saven lodret med håndtaget peger opad og anden enden af rammen presses mod bordpladen. Tryk ned på håndtaget mens glidende de nye blade på tapperne på montering, startende med en i den bageste slot. Så lad gå. Afslut ved at stramme håndtaget, indtil klingen holdes stramt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com