Vigtige køkkenredskaber

September 7

Uanset om du er en lejlighedsvis kok, en professionel kok, en gæst entertainer eller en forælder, er vigtige køkken værktøjer tilgængelige til at gøre madlavning og liv meget lettere i køkkenet. En salatslynge, et godt sæt knive, og endda en mikrobølgeovn er blot nogle af de varer, der hører hjemme i ethvert køkken.

Knive

Fra udskæring tomater, hakke løg i fine stykker, skære kød og åbne en vandmelon, mange forskellige størrelser af knive bruges i køkkenet, og de alle har meget specifikke og vigtige formål. Ifølge "I Mama's Kitchen" hjemmeside, et par Knives nødvendige i køkkenet er en kok kniv; en all-purpose kniv, anvendes til sønderdeling, hakning og udskæring; en udskæring kniv, bruges til at skive tomater, stegt og så videre; en savtakket kniv, der letter udskæring brød; og udbening kniv, bruges til at adskille kød fra knoglen. Uden disse værktøjer, enkle køkken opgaver tage helt for længe.

Grøntsager og frugt Skrællemaskiner

Det er også nyttigt vegetabilske Skrællemaskiner, bruges til at skrælle det ydre lag eller "skin" af kartofler, gulerødder, æbler, asparges og meget mere. Ifølge stil Feeder bruges en Lancashire skrællekniv at skrælle frugt og grøntsager med blødt skind som en blomme. I modsætning til den Lancashire, der du skræl mod kroppen, et åg skrællekniv du skubbe væk fra din krop og kan også bruge det på frugter og grøntsager. Hvis du ikke kan lide hassle i peeling, også er på markedet elektrisk Skrællemaskiner, der tager den manuelle aktivitet ud af hver dag køkken opgaven.

Rivejern

Et Rivejern bruges til rist mange ting, herunder et udvalg af oste, gryderetter, salater, nachos, hvidløg, urter og meget mere. Ifølge Epoch times er en vigtig køkken værktøj et Microplane Rivejern, som kan zest citroner at rist krydderier som muskatnød. Classic flad Rivejern, boks Rivejern og elektriske Rivejern er alle meget nyttige værktøjer i køkkenet.

Måling kopper

For dem, der ikke er er professionelle kokke, måling kopper vigtige elementer i køkkenet. Anvendes i alle aspekter af madlavning fra bagning, stegning og grillning til at gøre en veganer raw food måltid, måling kopper kan levere den særlige smag din parabol kræver. De kommer i plast, glas, metal og bruges til at måle tør og flydende madlavning ingredienser fra et par ounces til flere cups.

Dørslag

Et andet nødvendigt køkken værktøj er salatslynge, som bruges til at vaske råvarer og kød eller afløb kogende vand ud af pasta, kartofler og ris. Ifølge Colander.org, rustfrit stål dørslag, plast dørslag er sammenklappelige dørslag og silikone dørslag nogle af typerne giver bekvemmelighed i køkkenet.

Små køkkenmaskiner

Hvis du er en kop kaffe eller te drikker, er obligatorisk køkken værktøjer en kaffemaskine, en kedel og måske en espressomaskine. Også omfatte mikrobølgeovn og en langsom komfur i dit køkken til lette måltider. Brødristere, grill og vaffel jern, brød beslutningstagere, blendere og saftpressere er praktisk små apparater, der er nemmere at rengøre end stegepander.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com