Let at installere gårdhave dæksler

April 8

Let at installere gårdhave dæksler er en glimrende måde at gøre terrasser mere anvendelige og beskytte din familie og gæster fra elementerne, uanset om det er intense sollys eller regn. Dynen kan bygget fra bunden eller købt i et kit. De er fremstillet af forskellige materialer, herunder træ, vinyl eller aluminium. Du bør rådføre sig med info om bygning-kode på din lokale bygning department til at lære, hvad reglerne er for at opbygge gårdhave dækker i dit område.

Byggemetoder

De fleste mennesker med nogle grundlæggende tekniske færdigheder kan bygge deres egen gårdhave dækning. Selv om du kan bygge en fritstående gårdhave dække, er en af de nemmeste metoder at knytte struktur til væg eller eave opholdssted. Begynde med at grave post huller omkring 12 inches bredt på hvert hjørne forrest i gårdhaven. Hvis terrassen er bredere end 8 fod, kan bygning forordninger kræve ekstra stillinger. Dybden af hullerne afhænger af frost linje for regionen. Få disse oplysninger fra BauGB inspektør.

Indlæg

Bruge trykimprægneret 4-tommer-ved-4-tommer tømmer til stillingerne. Lave huller dybt nok, så du kan pakke i tre eller fire inches af grus. Før hælde quick-sæt beton, kontrollere indlæg med en tømrer niveau til at sikre, at de er lige. Nail two-by-four bestyrelser til indlæg til Bered dem indtil de konkrete kur.

Ledger bestyrelsen

Mens betonen hærder, montere en finans bord lavet af 2-tommer-af-8-tommer trykimprægneret tømmer; Sørg for at bjælken er lige. Sikre bestyrelsen under tagskægget, eller kanten af taget, hvis du har en en-historie hjem. For en multilevel bopæl, sted planken ud på væggen, men i en tilsvarende højde som en historie tagfladen. Check din lokale bygning kode, men det er meget vigtigt, at du fastgør finans bestyrelsen til studs, spær eller band tværbjælke for den rette styrke.

Bandet tværbjælke er den vandrette bord, der er monteret rundt om på gulvet. Bore pilot huller i træet og indsætte 1/2-inch-af-2 1/2 tomme lag skrue gennem hver komponent eller hver 16 til 24 inches på band strøer. En anden mulighed for fastgørelse er at bruge tre 16d negle i stedet for hver skrue.

Støtte stråle

Gøre korset støtte stråle ud af to 2-tommers-af-10-tommers planker fastgjort sammen. Du kan have til at skære toppen af stillingen før du sikre bjælken fordi finish højden af strålen skal være lavere end finans bord så tag kan ordentligt afløb. Tjekke de lokale kode; Du skal nok bruge en skråning af 1/4 tommer per fod.

Spær og Finish

Sikre spær til Finans bord med metal tværbjælke bøjler. Sikre enderne af spær på toppen af strålen. Hvis du ønsker ekstra beskyttelse fra regnen, forlænge spærene 17 inches ud over stråle til at oprette et udhæng. Afslutte taget med krydsfiner og installere materiale til at matche tag på ejendommen. Mount tagrender og nedløbsrør.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com