Hvordan til at dræbe stank Bugs på planter

September 8

Hvordan til at dræbe stank Bugs på planter

Brun marmorated stank bug udvandrede til USA fra Østasien i 1998 og blev først observeret i Allentown, Pennsylvania. I 2011, denne glubende pest har spredt sig til 32 stater og skaber kaos blandt landbrugsafgrøder og hjemmet haver. Stinke bug spiser næsten alt, men forårsager alvorlige skader på tomater, majs, ferskner og æbler. Det har ingen kendte rovdyr og har en ubehagelig lugt. Andre arter af stank bugs er hjemmehørende i USA og kan også forårsage mindre skader på planter. Desværre, pesticider er ineffektive mod voksne stank bugs. Ødelægge dem i hånden er den bedste løsning i øjeblikket tilgængelige.

Instruktioner

•Undersøg dine planter for tegn på stank bug skadedyrsangreb. Stinke bugs har halm-lignende munden, suger saft ud af møre, saftige frugter og planter, forlader hårdt brune pletter. Kigge efter stank bugs i skumringen, når de er mest aktive. Inspicere undersiden af bladene, samt frugt og stængler. Brun marmorated stank bug er 3/4 til 1 tommer lang, med en brun ryg og hvid mottling omkring kanterne. Andre stank bugs kan være brun, grøn eller sort, men alle har en trekantet eller shield-formede maven.

•Pick stank bugs off planterne og slippe dem i en spand varmt, sæbevand vand. Denne metode kan ikke appellere til den sarte, men det er sikrere og mere effektiv end pesticider. Stinke bugs er store, langsomme og hoppe ikke, så fange dem er simpelt.

•Spray udklækket nyligt stank bugs med pyrethrin. Pyrethrin er en organisk pesticid stammer fra krysantemum planter og er en af de sikreste pesticider, der er tilgængelige. Selvom ineffektivt på hårde afskallede, voksen stank bugs, pyrethrin hurtigt slag og dræber unge, soft-rørige stank bug nymfer. Ser for nyligt udklækket stank bugs i August. Små, runde insekter er anerkendt af deres orange eller røde organer med sorte markeringer. Du Find dem under jorden covers, ukrudt eller i skovområder. Følg alle pakke retninger omhyggeligt og anvendelse af pesticider på en skyfri, vindstille dag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com