Hvordan at justere badekar vandhaner

September 8

Hvordan at justere badekar vandhaner

Vandhaner kommer i to grundlæggende typer: dem, der bruger skiver og dem, der ikke. Begge typer arbejde godt på styre strømmen af vand i dit badeværelse vask og balje, men nogle gange vil du meddelelser drypper fortsætter efter du har slået fra vandhanen. Når det sker, kan du leve med det og håber det ikke blive værre, ringe til en blikkenslager og klager over omkostningerne eller ordne det selv.

Instruktioner

•IDENTIFY problemet. Er det en lækage eller træg vand? Dette vil påvirke, hvordan du fortsætte med mindre justeringer.

•Rengør din perlator hvis dit vand er træg. Vandhanen belufter vil skrue fra hanen. Brug en pin til at stikke åbne nogen tilstoppede huller i perlator. Derefter skylle perlator med vand.

•Drej for vandet til vandhanen. Med et brusebad, kan du normalt finde en stopventil på den modsatte side af mur af badekar hane. Ellers kan du nødt til at slukke for vandet med de vigtigste spærreventil (normalt i kælder eller krybekælder), der vil lukke alt vandet i huset. Slukke én side ad gangen. Når du deaktiverer en side og den lækage stopper, kender du side ikke kræver din opmærksomhed. Slukke anden siden.

•Tag vandhanen apart. Du vil som regel finde en skrue under den dekorative hætten (lirke det ud med en kniv) på håndtaget. At fjerne denne skrue vil tillade dig at tage stykkerne fra hinanden. Du skal muligvis en topnøgle at nå pakning møtrik, som kan være dybt i din væg. Læg delene i rækkefølge du fjerner dem for at gøre det let at Saml delene.

•Find skive i den nedre ende af vandhanen stilken. Fjern messingskrue, så du kan fjerne vaskemaskinen. Flad eller hakker skiver er indikatorer, som vaskemaskinen er slidt op. Erstatte den. Slidte skiver er den mest almindelige årsag til utætheder i Skive-type vandhaner. Stramning vaskemaskinen bør også tage sig af støjende vandhaner.

•Tag vandhanen stilken og skive, og rense ud i området hvor vaskemaskinen sidder i vasken, så at det ikke vil have noget der kunne forstyrre det at kunne slukke vandet flyde.

•Installer ny pakning eller O-ring (afhængigt af hvilken type din vandhane anvendelser) Hvis du finde lækagen kommer fra omkring stamceller snarere end slutningen af vandhanen.

•Sæt vandhanen sammen igen. Smøre tråde af vandhanen stilken med en lille smule vaseline.

Tips & advarsler

  • Rense delene, når du har dem ud. Udskift et slidt dem for at spare fremtidige problemer. Gennemtrængende olie vil hjælpe løsne dele, der ikke ønsker at løsne. Sæt vasken før du begynder en reparation for at holde dele fra at glide ned i afløbet.
  • Mens dreje en hane strammere vil slukke lækager, er det en "Band-Aid" fix, der kan forårsage skader på andre dele.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com