Hvad kan jeg gøre for at holde min blomme træ fra at dø hvis grenene har lidt betydelig skade?

September 8

Hvad kan jeg gøre for at holde min blomme træ fra at dø hvis grenene har lidt betydelig skade?

Blommetræer med alvorligt beskadiget grene står ikke nødvendigvis en overhængende og tidlig død. Selv om det er muligt at gemme en blomme træ, som er blevet beskadiget, er det usandsynligt, at en legemsdel, der har lidt skade på sine grene vil være i stand til at producere frugt senere på sæsonen.

Beskæring

Beskæring en beskadiget blomme træ, snart efter skaden opstår er vigtigt. Uanset om skaden er på grund af vejret, et faldende træ eller mekanisk skade, fjerner de døde grene fra plum tree hjælper med at forhindre skadelige insekter og patogener fra at gøre et hjem i dem og angribe blomme træ. Undersøge blomme træ og kigge efter grene der har brudt helt og der ikke viser tegn på at inddrive. Beskære døde grene fra træet.

Gødning

En umiddelbar anvendelse af gødning efter en blomme træ har lidt skader er en måde at hjælpe kickstarte træets naturlige helingsproces. En infusion af vigtige næringsstoffer som kvælstof, kalium, fosfor og magnesium hjælper blomme begynde at genopbygge ødelagte områder og producere nye, sund vækst. Undgå at placere gødning direkte på rødderne af træet blomme som gødning brænde vil kun gøre mere skade i blomme. Gødning jævnt fordelt over jorden.

Skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse

Begynde eller fortsætte et regime af pesticider og fungicider sprays på blomme træ. Blommer med beskadigede grene er på et meget højere risiko for infektion og angreb fra skadelige insekter og patogener, og kan fremskynde døden af træer. Undgå skader fra skadedyr og sygdomme hjælper med at holde blommetræer i live når de kommer til skade. Spray pesticider og fungicider efter anvisningerne på pakken for de bedste resultater, og bære ordentlig beskyttelse af hud og øje, når du arbejder med kemikalier.

Vurdere blomme træ

Holde et vågent øje på blomme træ i løbet af de måneder, der følger efter skader. Fortsætte vanding og gødskning træ som normalt. Hvis træet viser tegn på bedring, som produktionen af nye grene, er det sandsynligt, at det vil overleve. Hvis blommefarvet ikke starter producerer nye blade eller grene i foråret, men fjerne det fra haven, før det bliver en faldende fare eller værter patogener, at skade resten af planterne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com