Sådan Control Cedar Apple Rust

September 8

Cedar apple rust er en svampeinfektion med en af de mest komplekse livscyklus på nogen sygdom, der påvirker planter. Ikke alene tager det to år at færdiggøre sin livscyklus, men også skal flytte fra cedertræer til æbler og tilbage til cedars. Mens sygdommen er en årlig gene for mange baggård gartnere, kan det også være ganske alvorligt. Det fører til tidlig blad drop, som uinteressant, mindre og deforme frugt. Hvis venstre ubehandlet i mange år, kan det endda resultere i æbletræets død.

Instruktioner

Kontrollerende Cedar Apple Rust

•IDENTIFY sygdommen. Nogle sygdomme, såsom frog øje leafspot, forlader læsioner på apple tree blade, der ligner hinanden. Vent, indtil læsionerne vokse og mere let kan identificeres eller tage en prøve til lokal udvidelse kontor.

•Begin ved hjælp af en fungicid, når temperaturerne når 46 grader Fahrenheit og blade er til stede. Kontroller fungicid er passende for frugttræer.

•Fortsæt med et fungicid i hele vækstsæsonen, som anvist på etiketten. Programmet er som regel hver to uger på et minimum. Cedar apple rust kan inficere til enhver tid, når temperaturen er mellem 46 og 77 grader. Betingelser generelt nødt også til at være lidt våd for infektion at tage fat, så regn begivenheder er specielt kritiske tidspunkter.

•Rake op og ødelægge beskadigede blade og grene i løbet af året. Dette er særligt nødvendigt i efteråret, når selv sunde blade vil falde. Du kan også manuelt fjerne blade med læsioner på dem for at forhindre spredning.

•Klippe ned alle cedertræer, eller apple og crabapple træer, på din ejendom. Dette er en af de bedste måder at kontrollere cedar apple rust, men det ikke kan helt slippe enten arter af sygdommen, især hvis der er andre sorter inden for et par miles.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en kombination fungicider og insekticider, skifte til at bruge kun en fungicid under flower blomstrende eller du har ikke nogen bestøvning finder sted.
  • Start tidligt med fungicid eller produktet bliver kun minimalt effektiv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com