Hvordan man laver hjemmelavet Ant frastødende

September 9

Mens myrer kan faktisk hjælpe din værftet ved at nedbryde organisk materiale og beluftning jorden, kan de også være skadedyr, når de indtaster dit hjem til at finde vand og mad. Myrer er langt de mest udbredte skadedyr i husstanden. Du kan købe ant sprays og foggers til at slippe af med dem, men disse produkter kan være skadelige for dit helbred, og det er besværligt at dække op din møbler og andre ejendele før du bruger dem. Disse sprays eller foggers kan også være dyrt. Men der er et alternativ, og det kan gøres ret i dit hjem. Ved hjælp af nedenstående trin kan du gøre din egen hjemmelavede ant frastødende.

Instruktioner

•Pour 2 kopper destilleret hvid eddike i en stor skål. Eddike indeholder naturlige stoffer, der kan ændre den duft, som myrer bruger til at kommunikere. Myrer er afhængige af duft stier efterladt af andre myrer til at guide medlemmer af kolonien til mad kilder i dit hus.

•Tilføj 4 tbs. cayenne peber til blandingen. Cayenne peber indeholder en potent stof kaldet capsaicin, som er et irritationsmoment at myrerne. Nogle kommercielle ant repellanter indeholder capsaicin som ingrediens.

•Tilføj en kop revet grapefrugt, citron og orange skaller i blandingen. Skræl af disse citrusfrugter indeholder en potent kemisk stof kaldet limonen, som naturligt frastøder myrer. Limonen er tilføjet til mange kommercielle kemiske insekticider. Skræl kan også øge virkningerne af de øvrige indholdsstoffer i blandingen.

•Tilføj to hakket hvidløgsfed til blandingen. Bortset fra sin stærke lugt indeholder hvidløg en aktiv ingrediens kaldet allicin, som frigiver potent forbindelser, der driver væk insekter. Tilsætning af hvidløg til blandingen vil også fungere som konserveringsmiddel og øge styrken af de øvrige indholdsstoffer.

•Stir ingredienser sammen og omhyggeligt hæld i en stor sprayflaske. Spray områder af huset hvor myrer normalt samles, såsom køkken hjørner, badeværelser, kældergulve og hver dør trin i dit værelse. Spray blandingen omkring dit hus en gang hver 2 dage.

Tips & advarsler

  • Stærk lugt af dette hjemmelavet ant frastødende forsvinder i cirka 3 minutter efter sprøjtning. Det er en sikker løsning, som ikke vil skade små børn eller kæledyr.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com