Den bedste måde at butikken brænde

April 9

Den bedste måde at butikken brænde

Brænde er skåret og derefter skal blive stablet i et sted, hvor luften kan cirkulere og sollys kan nå træ. Dette hjælper brænde til at helbrede og være klar, når det er tid til at brænde. Du vil ikke brænde til at tiltrække skadedyr som carpenter myrer og termitter til dit hjem, så Find den primære træ opbevaringsområde lidt væk fra huset. Når du vælger dit brænde lagringssted, skal du udarbejde en måde at holde brændet fra jorden. Kontakt med jorden vil tilskynde skadedyr og rot at ødelægge dit brænde. Du bliver nødt til at købe eller bygge en rack til at løfte brændet fra jorden.

Instruktioner

•Indstil den bedste placering for dit brænde opbevaring baseret på sollys, vind eller ventilation, i bekvem afstand fra udvendige vægge af dit hjem.

•Indstil det udseende, du foretrækker til dit brænde rack. Du kan foretrækker en, der ligner et skur, eller en simpel rack af metal måske passer til dine behov. Bygge dit brænde rack selv eller købe en til at samle derhjemme. En anden mulighed er at hyre en entreprenør til at bygge en brænde rack for dig.

•Decide hvordan du vil beskytte træet mod regn og sne. Nogle købte stativer har en vinyl dække eller tag over skoven. Når træ er helbredt, foretrækker du måske at tarp det. Hvis du bor i en tørre klima, er det fint at lade brændet afdækket.

•Estimate mængden af brænde du bruger om året. Dette vil hjælpe dig med at bestemme størrelsen af brænde rack skal du. Hvis du kun brænde brænde lejlighedsvis, vil dit brænde rack være meget mindre end for en person, der opvarmer deres hus med brænde hele vinteren.

•Indstil dit brænde rack op på det ønskede sted. Stable dit træ løst nok, at vinden kan passere igennem. Dette vil hjælpe træ helbredelse ordentligt. Check at dit valgte område får nogle sollys.

•Stack brænde på brændet rack og gør det muligt at helbrede. Når brændet er tørt, er du klar til at bygge en brølende ild.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com