Hvornår kan jeg trimme min Azalea buske tilbage?

September 10

Hvornår kan jeg trimme min Azalea buske tilbage?

Azalea er syre-elskende, heavy-blomstrende buske, der trives i mange af de sydlige stater i USA--herunder Louisiana, Texas, Florida, South Carolina og Californien--på grund af deres præference til varmere klimaer. Mange azalea buske skal ikke trimmes, hvis de er plantet i det rette sted for deres modne maksimumstørrelse. Men hvis de er plantet i et rum, der er for lille til dem, eller hvis de er plantet for tæt til at trives, de bør være let trimmet én gang om året.

Bud dannelse

Knopper til næste års blomstrende sæson begynder at danne på enderne af grenene ikke længe efter det sidste bud er faldet. Jo hurtigere efter den blomstrende periode, du trimme, jo mere tid i bushen har at etablere nye knopper på de grene, der forbliver, som de nye, små grene, at skylle ud efter renskæring, men før knopper begynder at indstille. Det betyder for de fleste områder hvor azalea trives naturligvis udendørs, trimning fra den tid, blomstrer er netop faldet til begyndelsen af juli.

Nødsituation trimning

Hvis du trimme efter Azalea har begyndt at sætte knopper på bud træ, vil blomstrer være tabt for det følgende forår. Azalea ikke etablere nye knopper igen indtil den følgende sommer og falder. Hvis du skal fjerne spirende træ, fjerne så få filialer som muligt, og aldrig bruge sakse. Knækkede grene og syge eller stærkt angrebne træ bør fjernes på en professionel henstilling--normalt straks--uanset sæsonen.

Omplantning trimning

Sveske selektivt for størrelse og form, når omplantning Azalea. Transplantation chok forhindrer ofte knop og blomst udvikling på Azalea, så trim som nødvendigt. De bedste tidspunkter at omplante Azalea er foråret og efteråret, hvoraf ingen er normalt anbefales til trimning. Men hvis du transplantation og trim i det tidlige forår, planten kan genoprette ved fald, etablere knopper og sat på et show for næste år.

Fornyelse beskæring

Hvis din azalea er simpelthen for tilgroet og problematisk at trim let og forsigtigt, fornyelse beskæring er i orden. Dette er når azalea er skåret ned til 6 til 12 inches over jorden. Det er en krævende proces for de anlæg, der anbefales det kun virkelig i det tidlige forår. Dette betyder, at du mister dette års blomstrer, men anlægget vil have tid til at konkretisere, restituere sig og blomstre igen til næste forår.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com