Sådan vaske Camp Køkkengrej

September 27

Typen af camping du laver vil bestemme den mest effektive måde at vaske din camp køkkengrej. På en campingplads har du normalt adgang til en vandkilde eller et køretøj, hvor du kan opbevare ekstra vand til opvask. Mens backpacking, skal du finde en kilde af vand til ren lejr køkkengrej. Altid spørge en park ranger eller campingpladsen ansat om passende steder at få vand og hvis der er nogen specielle steder at dumpe beskidt opvaskevand, kaldet grå vand.

Instruktioner

Campingplads Camping

•Fyld to plastik fad pander 3/4 fyldt med vand. Mange campingpladser har vandpumper beliggende omkring lejren. Hvis din campingplads ikke giver en vandkilde, fortsætte en ekstra gallon af flaskevand pr. dag du vil være på camp for rengøring.

•Pour en parabol gryde fuld af vand i en stor madlavning gryde. Placer gryden med vand over din madlavning kilde såsom en brand eller lejr komfur. Varme vand indtil små bobler danner i bunden af puljen. Hæld vandet tilbage i gryden, parabol. Hæld i den anbefalede mængde opvaskemiddel. Hvis der er nogen anbefaling, Tilsæt ca 1 tsk af sæbe og bland. Hvis bobler ikke danne på vandet Tilsæt 1 tsk af sæbe og bland. Tilføje sæbe, indtil du har boblende vand.

•Wait bare længe nok til vandet for at køle ned til en temperatur, der er behageligt for dine hænder. Swish sæbe rundt for at få vandet boblende. Placere begge pander ved siden af hinanden på en picnicbord eller fladt terræn.

•Sæt et stykke af beskidte gryder i sæbevand og brug en svamp til at rense ud snavs tilbage på retterne. Dyppe køkkengrej i den rent koldt vand. Brug et rent håndklæde til at tørre køkkengrej. Vask de resterende kogegrej på denne måde.

•Pour alle grå vand på det rette sted. Campingpladser har en vask eller område oprettet til dette formål.

Rygsæk Camping

•Gather 1 gallon af vand fra en vandkilde. Hæld gallon vand i en ren madlavning gryde over en varmekilde. Bring vandet i hurtige kog i mindst ét minut. Så vandet kan køle ned til en behagelig temperatur. Kogende vand dræber enhver patogener i vandet. Et alternativ til kogende vand er at tilføje en vandrensning tablet til vandet for at dræbe patogener.

•Pour halvdelen af vandet i en container stort nok til at placere din køkkengrej. Hæld den anden halvdel i en lignende beholder. Sammenklappelige containere er lettere at bære i en rygsæk end ikke-sammenklappelig.

•Tilføj mængden af biologisk nedbrydeligt opvask flydende anbefalet på pakken, eller omkring 1 tsp., i en container af vand. Skrab al mad fra køkkengrej i en plast baggie. Placere den plast baggie i skraldet, som du vil udføre med dig.

•DIP den beskidte gryder i sæbevand. Hvis maden sidder fast på Køkkengrej, lad det i blød i vandet i omkring fem minutter, indtil det løsner. Brug en engangs tørre til at rengøre gryder i vandet. Dyppe køkkengrej i den almindeligt vand til at skylle ud sæbe. Tørre køkkentøj med en hånd eller parabol håndklæde. Vask de resterende kogegrej på denne måde.

•Flyt mindst 100 yards fra din camp og eventuelle forekomster af vand. Hæld den grå vand gennem et stykke ost klud til at fange eventuelle madrester i fadet vand. Hæld små mængder vand i forskellige steder over et stort område. Bortskaffe ostelærred i dit skrald.

Tips & advarsler

  • Hvis backpacking i et område, hvor vandkilder er sparsomme eller ikke-eksisterende, kan du overveje at bruge fødevarer som færdigpakkede og dehydreret måltider, der ikke behøver nogen oprydning.
  • Ikke at dumpe beskidt opvaskevand langt fra din campingplads kan føre til bjørne, mus og andre uønskede besøgende kommer til dit websted.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com