Hvordan man laver en skjult lys forbindelse

September 10

Hvordan man laver en skjult lys forbindelse

I bolig ledninger, er belysning forbundet med stort set den samme teknik uanset om Armaturet er synlige eller skjulte, som i tilfælde af op lys bag en kolonne, eller over en kroneformen. De tre ledninger er typisk forbundet til lampen i form af korte farvekodede kundeemner, der strækker sig ud af armaturet. Alle splejset forbindelser, såsom nogle lavet med wire nødder, skal være indeholdt i en godkendt samledåse, som kan være integreret i armaturet.

Instruktioner

•Drej off breaker tilsluttet den pågældende kredsløb. Test enden af ledningen ved at sætte en sonde i volt meter på den røde ledning og en på sort. Hvis den lyser, er kredsløbet ikke død. Fortsætte med at teste ved at slå breakers, indtil testeren ikke længere lyser.

•Fjern alle dækker fra samledåsen eller bagsiden af armaturet til udsætte ledninger med en skruetrækker. Træk alle kabler ud til omfanget af deres længde at gøre dem så let som muligt at arbejde med. Kigge efter tre ledninger på væggen kabel og tre på light--en rød eller sort, en hvid og en grøn.

•Undersøg lys til at fastslå, hvordan forbindelsen vil blive foretaget. Hvis ledninger fra lyset ende i deres egen samledåse, derefter sker forbindelsen der. Hvis ledningerne udvide normalt ud af armaturet, vil forbindelsen oprettes i en samledåse inde i væggen, loftet eller andre montering ansigt.

•Strip ender af wiren fører på jeres lys. Passe hver ledning i den passende størrelse hul i kæberne af din wire stripping tænger. Luk tænger på wiren og træk mod slutningen af ledningen for at fjerne isoleringen fra den sidste tomme af hver ledning.

•Fit en wire møtrik på hver farve koordineret par ledninger, en fra væggen, en fra armaturet, og drej dem med uret for at låse ledningerne sammen. Guffe din ledninger i boksen og erstatte enhver covers, stramme skruerne med uret. Passe lys tilbage på plads, hvis det er nødvendigt.

Gendanne magt og test af lys. Sluk for strømmen og kontrollere alle tilslutninger til problemer. Gendan beføjelse og teste igen. Hvis problemer fortsætter, skal du konsultere en professionel før han vendte tilbage til lys til regelmæssig brug.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com