Hvordan til at sikre en sikker til et betongulv

April 9

Hvordan til at sikre en sikker til et betongulv

Et sikkert er en glimrende måde at holde dine værdigenstande sikker når ikke du rundt. Men hvis du har en mindre sikker, kan nemt medbringes eller hvis du bare vil nogle ekstra sikkerhed for et stort sikkert, bør du overveje at sikre sikker til et betongulv. Vi er bedst når du ønsker at sikre en sikker til et betongulv i dit hjems garage eller kælder.

Instruktioner

•Flyt sikkert at spot på konkrete gulvet hvor du ønsker det skal være sikret. Åbn pengeskabet.

•Locate monteringshul eller huller inde sikkert. Hvis du har en brandsikker sikker, vil der være et monteringshul i midten. Hvis du har et sikkert, som ikke er brand-rated, vil der være fire monteringshullerne, en i hvert hjørne.

•Kontrollér et mærke på gulvet gennem monteringshul med en sort tusch. Hvis der er mere end én monteringshul, gøre så mange som fire mærker. Disse mærker vil være hvor du sikre sikker på konkrete gulvet.

•Flyt sikker fra mærket eller mærker du har lavet på konkrete gulvet. Brug din boremaskine og konkrete borehoved, bor et hul ca 3 til 4 inches dyb hvor du har markeret på gulvet. Hvis der er mere end én mark, bore så mange som fire huller.

•Line op monteringshul eller huller inde sikker med hul eller huller du boret i den betongulv. Med en møtrik på bolten, placere det gennem hullet i sikker og derefter ind i betongulv. Spænd møtrikken. Gentag denne proces for alle bolte, hvis sikkert har mere end én monteringshul.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan få bolten i beton gulvet, kan du prøve at bruge en hammer eller andet værktøj til at tvinge det ind i hullet. Men vær forsigtig med ikke at beskadige sikkert.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com