Hvilke typer af træer er i North Texas?

September 11

Hvilke typer af træer er i North Texas?

Regionen North Texas sidder i begge US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 og 8. På grund af sin gunstige beliggenhed og klimaet, det er hjemsted for en lang række træer. Regionen ligger også i et geografisk område, kaldet Crosstimbers, hvor forskellige jordtyper konvergerer, og hvor stort antal træbevoksede områder historisk fungerede som hindringer for tidlig pioner rejse.

Eg

Forskellige typer af egetræer vokser rigeligt i hele North Texas. Live oak eller Quercus virginiana, er et landskab træ i veldrænet områder. Den kan vokse op til 50 fod høje med en kort stamme måle op til 4 fod i diameter. Grenen lemmer ud lav og kronen breder sig op til 100 fod bred. Bladene er enkle, ovale og stedsegrønne. Dets bark er ru og mørkebrun med furer.

Post oak eller Quercus stellata, er en af de mest almindelige egetræer i regionen, vokser fra East Texas og sprede west hele Texas Panhandle. Det vokser almindeligvis til en højde af 50 fødder med en kuffert 2 fod i diameter, selv om det kan vokse betydeligt større. Det foretrækker sandede eller grusede jord med dårlig dræning. Dens blade er fligede, lang og bred, med en skinnende, mørk grøn farve. Træ af begge træer er kraftig og stærk og er almindeligt anvendt til hegnspæle, crossties og møbler.

Pecan

Pecan træ eller Hickory illinoinensis, er et almindeligt syn i North Texas. Det trives i rige bottomland jord, men kan vokse i de fleste forhold. I åbne områder vokser træet til 120 fod i højden, med en 4-mund diameter. I skovklædte eller begrænsede områder vokser det slanke og høje. Det er hurtigst voksende af alle pecan træer og har en høj varme tolerance. Hvert efterår, dråber pecan træ sin frugt, som udvikler sig i tykke, læderagtige avner. Sammen med sin frugt kaster det ofte blade, kviste og grene, gør det til en mindre-end-ideelle landskabspleje valg. Pecan træ træ, også kaldet hickory, fungerer godt som en gulvbelægning eller madlavning træ.

Østlige Redcedar

Juniperus virginiana, også kendt som Eastern redcedar eller Blyant cedar, har et forskelligartet distribution og er udbredt i North Texas. Dens vækststeder varierer fra Canada til det sydlige USA. Det trives i fuld sol og tåler ikke skygge godt. Hvert træ er enten mandlig eller kvindelig: Hannen producerer gule pollen og er en almindelig årsag til allergi. Kvindelige træer bærer dark blue berry frugt med en voks-lignende belægning. Østlige redcedar kan tilpasses til de fleste jordtyper, men foretrækker klippefyldte eller tør jord. Træet vokser op til 70 fod høje med en lige stamme, der måler op til 2 fod i diameter. Dens træ har to farver: rød kernetræ og hvide splintved. Det er også aromatiske og modstår tænderne når begravet under jorden.

Honning Mesquite

Prosopis glandulosa var. glandulosa er almindelige i North Texas. Det vokser op til 40 fod høj med et skævt, bent trunk, der måler op til 2 fod i diameter. Betragtes som en invasiv ukrudt ved ranchers, er dens rodsystemet stor og kunne trække knappe vand i prærier. Det er svært at fjerne og dens torne vokse op til 2 inches lang, udgør en trussel mod dyr. Det vokser bedst på salt, veldrænet jord og er varme og tørke resistente. Dens træ er hårde og tunge, og er et godt valg til madlavning, gulvbelægning og møbler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com