Korrekt plantning dybde

September 12

Plantning enhver plante, frø eller træ i en ordentlig dybde er afgørende, at dens vækst. F.eks. frø, der er plantet dybere, end de skal være har en hård tid på at spire. Sørg for at læse instruktionerne plantning før plantning. Start vækstsæsonen lige ved at plante frø i den rette dybde.

Frø

Frø er vanskelige at plante fordi så mange skal plantes på forskellige dybder. De fleste frø skal plantes tæt på overfladen af jorden, således at de får nok varme til at spire. Men andre frø, som persille, skal være plantet dybt nok i jorden forbliver fugtig. Læse hver frø pakke etiket før plantning. Husk også, at plante frø for tæt på overfladen af jorden vil forlade dem sårbare over for fugle og andre vilde dyr at spise dem. Din klima også spiller en rolle i hvor langt ned du skal plante din frø. Tørke kan efterlade en overflade for tør. Derfor, hvis overfladen af din jord er tør og revnet, plante frøene i to gange den anbefalede dybde som angivet på pakken.

Græsfrø skal plantes i en dybde af en ottende til fjerde tomme under jorden for at spire. For at gøre dette, bruge en rive efter broadcasting frøene til og dække dem med jord. Vand området grundigt.

Træer og buske

Fleste af træerne skal plantes i huller, der er to gange diameteren af deres rodklump og i samme højde. At være sikker, måle din rodklump før grave hullet. Placer træet i hullet og pakke jorden ned for at forhindre luft lommer. Opbygge en 6-tommer bassinet rundt om træet med jord til direkte vand til træet. Vand træet grundigt og muld.

Grave et hul og bryde op snavs i bunden af hullet. Placer busken inde i hullet og pack jord stramt rundt i bunden.

Container-dyrkede planter

Container-dyrket planterne bør plantes ikke dybere end den dybde, de er plantet i deres container. Måle den beholderen højde og højden fra jorden i beholderen til containeren kant. Trække den anden måling fra den første måling og grave et hul i denne dybde. Sørg for diameteren er dobbelt størrelse af container plantens rodklump. Sætte planten i hullet og pakke jorden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com